Kyrosmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
askere gidicem tuşlu telefon önerisi
link atar mısınız bulamadım daSamsung al geç 1.2k fiyat falan var internette
edirne normal 6 aybedelli mi nereye düştün?
Şunu alabilirsin mayısta bende bedelli gideceğim hafıza kartı destekli falan. Ben giderken bundan almayı düşünüyorum. Kulaklıkta alırsın istediğin şarkıları atarsın dinlersin kardeşim. Hayırlı teskereler şimdiden çok zor ve stresli bir süreç.edirne normal 6 ay
hat olayı nasıl olacak kendi turk telekom hattımı direk takıp kullanabilcek miyimŞunu alabilirsin mayısta bende bedelli gideceğim hafıza kartı destekli falan. Ben giderken bundan almayı düşünüyorum. Kulaklıkta alırsın istediğin şarkıları atarsın dinlersin kardeşim. Hayırlı teskereler şimdiden çok zor ve stresli bir süreç.
![]()
Samsung B310E
Samsung B310E SM-B310E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hocam 20 gün için alınır mı buŞunu alabilirsin mayısta bende bedelli gideceğim hafıza kartı destekli falan. Ben giderken bundan almayı düşünüyorum. Kulaklıkta alırsın istediğin şarkıları atarsın dinlersin kardeşim. Hayırlı teskereler şimdiden çok zor ve stresli bir süreç.
![]()
Samsung B310E
Samsung B310E SM-B310E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu kafayla gittim geldim bende 26 gün mdkxkdhocam 20 gün için alınır mı buTakıl 3 hafta gel
![]()
Amasyada askercell zorunluymuş. Gittiğin birliğe bağlı. Cüzdanın içinde kendi hattını sokabilirsin öyle yapıyorlarmış. Bu attığım model çift sim kart destekli. O bakımdan kafan rahat olur.hat olayı nasıl olacak kendi turk telekom hattımı direk takıp kullanabilcek miyim
26 gün bile gözümde büyüyor benim hayatta çok sosyal biriyim ve psikolojik açıdan kaygılarım var şansıma bedelli olmasına rağmen en zor yer çıkmış amasyada koğuşlar 60 kişilik eğitim ağırmış bu sebeple bari istediğim şarkıları dinleyebileyim psikolojim biraz daha iyi olsun vakit geçsin diye almayı düşünüyorum. Hiç burada amasyada yapan birileri var mı? Bilmiyorum ama çok araştırdım tek bir olumlu yorum görmedim bu da iyice psikoloji bozuyor.hocam 20 gün için alınır mı buTakıl 3 hafta gel
![]()
26 gün sayılı gün hocam , gözünü kapatıp açsan biter. Pekte dert edilecek bir durum değil benceAmasyada askercell zorunluymuş. Gittiğin birliğe bağlı. Cüzdanın içinde kendi hattını sokabilirsin öyle yapıyorlarmış. Bu attığım model çift sim kart destekli. O bakımdan kafan rahat olur.
26 gün bile gözümde büyüyor benim hayatta çok sosyal biriyim ve psikolojik açıdan kaygılarım var şansıma bedelli olmasına rağmen en zor yer çıkmış amasyada koğuşlar 60 kişilik eğitim ağırmış bu sebeple bari istediğim şarkıları dinleyebileyim psikolojim biraz daha iyi olsun vakit geçsin diye almayı düşünüyorum. Hiç burada amasyada yapan birileri var mı? Bilmiyorum ama çok araştırdım tek bir olumlu yorum görmedim bu da iyice psikoloji bozuyor.
Abim amasyada yaptı hocam 8 kişilik koğuşa denk gelmiş bizimki şanslı bir tık komutanlar flnda yeniymiş vb derken full yattı ama sizin durum ne olur bilemem kendi siminide ayakkabının içinde sokmuştuAmasyada askercell zorunluymuş. Gittiğin birliğe bağlı. Cüzdanın içinde kendi hattını sokabilirsin öyle yapıyorlarmış. Bu attığım model çift sim kart destekli. O bakımdan kafan rahat olur.
26 gün bile gözümde büyüyor benim hayatta çok sosyal biriyim ve psikolojik açıdan kaygılarım var şansıma bedelli olmasına rağmen en zor yer çıkmış amasyada koğuşlar 60 kişilik eğitim ağırmış bu sebeple bari istediğim şarkıları dinleyebileyim psikolojim biraz daha iyi olsun vakit geçsin diye almayı düşünüyorum. Hiç burada amasyada yapan birileri var mı? Bilmiyorum ama çok araştırdım tek bir olumlu yorum görmedim bu da iyice psikoloji bozuyor.