Neler Yeni

Askere gidicem tuşlu telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Efe
askere gidicem tuşlu telefon önerisi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Furkan Görür
Samsung al geç 1.2k fiyat falan var internette

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
bedelli mi nereye düştün?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
edirne normal 6 ay
Şunu alabilirsin mayısta bende bedelli gideceğim hafıza kartı destekli falan. Ben giderken bundan almayı düşünüyorum. Kulaklıkta alırsın istediğin şarkıları atarsın dinlersin kardeşim. Hayırlı teskereler şimdiden çok zor ve stresli bir süreç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunu alabilirsin mayısta bende bedelli gideceğim hafıza kartı destekli falan. Ben giderken bundan almayı düşünüyorum. Kulaklıkta alırsın istediğin şarkıları atarsın dinlersin kardeşim. Hayırlı teskereler şimdiden çok zor ve stresli bir süreç.

hat olayı nasıl olacak kendi turk telekom hattımı direk takıp kullanabilcek miyim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,965
İsim
Mehmet Aslan

hocam 20 gün için alınır mı bu :kekw: Takıl 3 hafta gel :D

BabaVoss7

80+ Silver
Bu kafayla gittim geldim bende 26 gün mdkxkd
. Hat olayı yere göre değişir. Kural sabit askeri hat alırsın içeri girerken. Ama çoğu kişi kendi hattınıda biyerde sokup içeride değişiyordu yakalanmaman gerekir. Askeri hattı almazsan telefon sokamıyosun zaten.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
hat olayı nasıl olacak kendi turk telekom hattımı direk takıp kullanabilcek miyim
Amasyada askercell zorunluymuş. Gittiğin birliğe bağlı. Cüzdanın içinde kendi hattını sokabilirsin öyle yapıyorlarmış. Bu attığım model çift sim kart destekli. O bakımdan kafan rahat olur.
26 gün bile gözümde büyüyor benim hayatta çok sosyal biriyim ve psikolojik açıdan kaygılarım var şansıma bedelli olmasına rağmen en zor yer çıkmış amasyada koğuşlar 60 kişilik eğitim ağırmış bu sebeple bari istediğim şarkıları dinleyebileyim psikolojim biraz daha iyi olsun vakit geçsin diye almayı düşünüyorum. Hiç burada amasyada yapan birileri var mı? Bilmiyorum ama çok araştırdım tek bir olumlu yorum görmedim bu da iyice psikoloji bozuyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,965
İsim
Mehmet Aslan
Amasyada askercell zorunluymuş. Gittiğin birliğe bağlı. Cüzdanın içinde kendi hattını sokabilirsin öyle yapıyorlarmış. Bu attığım model çift sim kart destekli. O bakımdan kafan rahat olur.

26 gün bile gözümde büyüyor benim hayatta çok sosyal biriyim ve psikolojik açıdan kaygılarım var şansıma bedelli olmasına rağmen en zor yer çıkmış amasyada koğuşlar 60 kişilik eğitim ağırmış bu sebeple bari istediğim şarkıları dinleyebileyim psikolojim biraz daha iyi olsun vakit geçsin diye almayı düşünüyorum. Hiç burada amasyada yapan birileri var mı? Bilmiyorum ama çok araştırdım tek bir olumlu yorum görmedim bu da iyice psikoloji bozuyor.
26 gün sayılı gün hocam , gözünü kapatıp açsan biter. Pekte dert edilecek bir durum değil bence :D

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre

Abim amasyada yaptı hocam 8 kişilik koğuşa denk gelmiş bizimki şanslı bir tık komutanlar flnda yeniymiş vb derken full yattı ama sizin durum ne olur bilemem kendi siminide ayakkabının içinde sokmuştu

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
murat
kral kardeşim vatandan aldı bi tane 2k fiyata şarjı falan da iyi gidiyor bütçe varsa olabilir hepsiburadadan samsung almıştık ilk adam çakma telefon göndermiş iade ile uğraştık bir hafta

Top Bottom