Neler Yeni

Satışta olmayan oyunu korsan oynama

Bence vardır. Sonuç olarak o oyunu bir kere oynayıp bırakanlar da olacaktır. İş böyle olunca satın alacak kişilerin bir çocuğu almayacaktır. Böylece oyun şirketinin hakkı yenmiş olacaktır. Ha tabii, önce oynayıp sonra satın alırsanız işler değişir. Keyifli oyunlar dilerim.

Teşekkür ederim peki bu oyunları oynamanın şu an başka bir yolu var mı

Bence vardır. Sonuç olarak o oyunu bir kere oynayıp bırakanlar da olacaktır. İş böyle olunca satın alacak kişilerin bir çocuğu almayacaktır. Böylece oyun şirketinin hakkı yenmiş olacaktır. Ha tabii, önce oynayıp sonra satın alırsanız işler değişir. Keyifli oyunlar dilerim.
"Satışta olmayan" bir oyunu nasıl satın alacak?

Teşekkür ederim peki bu oyunları oynamanın şu an başka bir yolu var mı
Zamaninda satın almıs hesapları satın alman lazım ama o hesaplarda orrrtam hesabı oldugu için sana kalmış yani sen dahil 3 5 kisi daha giriyor o hesaba

Hangi oyunu kastediyorsunuz merak ettim?
Pro Evolutuion Soccer 16 oynamayı istiyorum.Birçok arkadaşıma sordum bazıları korsan alabilirsin bazıları alma dedi ben de çok arada kaldım korsan indirsem mi indirmesem mi diye

Pro Evolutuion Soccer 16 oynamayı istiyorum.Birçok arkadaşıma sordum bazıları korsan alabilirsin bazıları alma dedi ben de çok arada kaldım korsan indirsem mi indirmesem mi diye
Şu yöntemi deneyebilirsiniz
Ucuzundan bir tane PS3 ya da PS4 alabilirsiniz ondan sonra yaşadığınız şehirde o oyunu bir yerden bulmaya çalışabilirsiniz(CD olarak diyorum)ve onu alıp oynayabilirsiniz

Bu sitede eski oyunları orjinal olarak indirebiliyorsun.
Senin istediğin var mı bilmiyorum.

Vayy bee duygulandım, küçükken bende böyleydim, günah diye yalan fln söyleyince ağlıyordum 😀.

Vayy bee duygulandım, küçükken bende böyleydim, günah diye yalan fln söyleyince ağlıyordum 😀.
Vallaha kral küçükken ben tam tersi korsan oyun buldum mu indirirdim ama şimdi biraz daha dikkat ediyorum kimsenin hakkına girmemek için

Vallaha kral küçükken ben tam tersi korsan oyun buldum mu indirirdim ama şimdi biraz daha dikkat ediyorum kimsenin hakkına girmemek için
Takdir ediyorum sizi

Geri