TURKCELL PASAJ'DA Asus RT-AX82U V2 Gaming Router 5200TL

M.Barisk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
bunun yerine wifi 7 cihaz almak çok daha mantıklı hem daha ucuz olur hem de daha performanslı
bir de piyasada 4x4 mimo olan tek cihaz yok ki o dediği 5400mbit hızı alman teorik olarak bile imkansız

bunun yerine wifi 7 cihaz almak çok daha mantıklı hem daha ucuz olur hem de daha performanslı
bir de piyasada 4x4 mimo olan tek cihaz yok ki o dediği 5400mbit hızı alman teorik olarak bile imkansız
hocam varmi bundan daha performansli onerebilecegin bir router ? oyun modu qos vs.

Bunun yerine donanimi daha iyi ve daha guncel cikmis (yani daha uzun yillar firmware destegi almasi daha olasi) bir cihaz olarak Asus TUF Gaming AX3000 V2 modelini oneririm. 5k bandina bulabilirsin.

Bunun yerine donanimi daha iyi ve daha guncel cikmis (yani daha uzun yillar firmware destegi almasi daha olasi) bir cihaz olarak Asus TUF Gaming AX3000 V2 modelini oneririm. 5k bandina bulabilirsin.
hocam bu da v2 ama TUF modeli icin link paylasabilirmisiniz

Gaming router mı? Oyunda mı oynuyor bunlar?

Akakcede normal fiyati 7.5k-8k olan router su anda Turkcell pasaj'da 5.200TL saticisida turkcell kendime bir tane aldim

Ne işe yariyo la bunlar

bu ürün tuf serisinden daha iyi niye dersen 4800 mbps çekim veriyor ama tuf dediğin 1500 1500 şeklinde veriyor sence hangisi daha mantıklı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece 2.5 gbps wan portu var sence o hızı verebilen bir modeme sahip olan mı var 2.5 gbps olarak dağıtılsın

1738589912560.png

o konuda da gelecek olursak zaten 5400 mbps almıyorsun 4800 alıyorsun 5 ghz de, wifi 7 dediğiniz cihaz yüksek ihtimalle huawei be3 olacaktır onda da 6 ghz yok o zaman wifi 7 olmasının bir mantığı da yok

Son düzenleme:
bu ürün tuf serisinden daha iyi niye dersen 4800 mbps çekim veriyor ama tuf dediğin 1500 1500 şeklinde veriyor sence hangisi daha mantıklı ?

sadece 2.5 gbps wan portu var sence o hızı verebilen bir modeme sahip olan mı var 2.5 gbps olarak dağıtılsın

Alıntıyı görüntüle

o konuda da gelecek olursak zaten 5400 mbps almıyorsun 4800 alıyorsun 5 ghz de, wifi 7 dediğiniz cihaz yüksek ihtimalle huawei be3 olacaktır onda da 6 ghz yok o zaman wifi 7 olmasının bir mantığı da yok
yazdığımı okusaydın keşke o hızların neden alınamıyacağını anlattım

yazdığımı okusaydın keşke o hızların neden alınamıyacağını anlattım
hocam anladım zaten demek istediğinizi okudum yazınızı ama 2.4 gbps çekebilyor zaten 2x2 olan cihazlar mesela iphone serisi çekebiliyor 12 ve sonrası

android tarafında ise zaten amiral gemileri dışında çoğunluk 1x1 anten tipi kullanılıyor

1738592712546.png

zaten bu şekilde oluyor 5400 mbps gibi olay yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,594
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha