Yardım 5 Adet farklı renkte ölü pixel var

Hijyen ürünü mü bu ne demek açılınca iade yok :) Kafasına göre yazıyor firmalar. 2025 başından beri 5 tane monitörü ölü pikselden sebep iade ettim. Ölü piksel diye belirtirseniz teknik servis vs. diye çok yokuş yaparlar ama. "15 günlük cayma hakkımı kullanıyorum" diye yazıp iade edin, kestirin atın. THH sonra düşüneceğiniz çare.
Screenshot_1.png

Evet saçma şekilde hijyen ürünü gibi davranıyorlar tekrardan yarın arayıp direkt cayma hakkımı kullanacağımı belirteyim o zaman hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hijyen ürünü mü bu ne demek açılınca iade yok :) Kafasına göre yazıyor firmalar. 2025 başından beri 5 tane monitörü ölü pikselden sebep iade ettim. Ölü piksel diye belirtirseniz teknik servis vs. diye çok yokuş yaparlar ama. "15 günlük cayma hakkımı kullanıyorum" diye yazıp iade edin, kestirin atın. THH sonra düşüneceğiniz çare.
Tek istediğim boş boş servis işlerini beklememek

Mantıklı olanı yapmışsın ama şeyi anlamadım sitede iade almıyoruz diyor ama arayınca alıyor

Arkadaşlar asus monitör aldım daha bugün geldi, 3 renkte 3 adet aynı noktada ölü pixel mevcut, turkuaz,sarı,yeşil bu renklerde var gaming,gen.tr'den aldım ve kendilerinin sık sorulan sorularında, MONİTÖR iade alınamaz açıldıysa diyor ben de hiç uğraşmayıp THH'ye verdim ilk gününden ama THH'de cevap beklerken bu 14 gün cayma hakkı bitince sorun oluyor mu?
isterse 6 ay geçsin. 14 gün içinde başvurmanız yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri