Yardım SSD Önerisi max 500gb

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
500gb veya 300 400 gb bi SSD önerisi istiyorum fiyatı ortalama olursa ve değerleri iyi olursa yazma vesaire iyi olur
teşekkürler.

500gb veya 300 400 gb bi SSD önerisi istiyorum fiyatı ortalama olursa ve değerleri iyi olursa yazma vesaire iyi olur
teşekkürler.
Anakart nedir m.2 varsa m.2 önerelim sata ile ayni fiyattalar meredeyse

m2 varmıymış bnm anakartta?
ve m2 satadan dahamı iyi
Sata 3 max 600mb iken m.2 den gigabitlerce hız alınabiliyor ve m.2 ler satalara göre daha kaliteli ve kablo olmaması kasada daha iyi durmasıni sağlıyor

Sata 3 max 600mb iken m.2 den gigabitlerce hız alınabiliyor ve m.2 ler satalara göre daha kaliteli ve kablo olmaması kasada daha iyi durmasıni sağlıyor
benimki destekliyor yani o ssd kullanablrm?
ve fiyatına göre iyi mi? yazması vesaire
daha düşüğü olmaz mı bide :)

M2 slotunami tkcz peki kurulum nasil?
Ve bu ssd yi herkes kullaniyo galiba marka ve model olarak cogu hazir sistemlerdede var yani iyi galiba dimi
Ssd mükemmel m.2 slotuna takacaksın istersen internetten videosuna bak nasıl takılıyor diye pccyi 600 tl verme sonra

Anladm peki yarari olr dimi hem pc hizlanir felan bide ileriye dönük olrmu atiyorm kasa felan degistirdm diyelm
DRAM bulunduğu için DRAM olmayan ssd lere göre daha uzun ömürlü olur. Montajı da daha kolaydır.

Anladm peki yarari olr dimi hem pc hizlanir felan bide ileriye dönük olrmu atiyorm kasa felan degistirdm diyelm
Tabii ki ileriye dönük 3 4 sene sonra sata bitebilir ama m.2 devam eder ve pc sata ssd den daha hızlı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,759
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri