XxZeMaHSeRxX
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
500gb veya 300 400 gb bi SSD önerisi istiyorum fiyatı ortalama olursa ve değerleri iyi olursa yazma vesaire iyi olur
teşekkürler.
teşekkürler.
Anakart nedir m.2 varsa m.2 önerelim sata ile ayni fiyattalar meredeyse500gb veya 300 400 gb bi SSD önerisi istiyorum fiyatı ortalama olursa ve değerleri iyi olursa yazma vesaire iyi olur
teşekkürler.
asus prime h510m-k varAnakart nedir m.2 varsa m.2 önerelim sata ile ayni fiyattalar meredeyse
Dramli güzel bir ssdasus prime h510m-k var
m2 varmıymış bnm anakartta?Dramli güzel bir ssd
![]()
Kioxia Exceria G2 SSD (500 GB)
Kioxia Exceria G2 SSD LRC20Z500GG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sata 3 max 600mb iken m.2 den gigabitlerce hız alınabiliyor ve m.2 ler satalara göre daha kaliteli ve kablo olmaması kasada daha iyi durmasıni sağlıyorm2 varmıymış bnm anakartta?
ve m2 satadan dahamı iyi
benimki destekliyor yani o ssd kullanablrm?Sata 3 max 600mb iken m.2 den gigabitlerce hız alınabiliyor ve m.2 ler satalara göre daha kaliteli ve kablo olmaması kasada daha iyi durmasıni sağlıyor
Destekliyor kullanırsın fp ürunüdür bana görebenimki destekliyor yani o ssd kullanablrm?
ve fiyatına göre iyi mi? yazması vesaire
daha düşüğü olmaz mı bide![]()
M2 slotunami tkcz peki kurulum nasil?Destekliyor kullanırsın fp ürunüdür bana göre
Ssd mükemmel m.2 slotuna takacaksın istersen internetten videosuna bak nasıl takılıyor diye pccyi 600 tl verme sonraM2 slotunami tkcz peki kurulum nasil?
Ve bu ssd yi herkes kullaniyo galiba marka ve model olarak cogu hazir sistemlerdede var yani iyi galiba dimi
Anladm peki yarari olr dimi hem pc hizlanir felan bide ileriye dönük olrmu atiyorm kasa felan degistirdm diyelmSsd mükemmel m.2 slotuna takacaksın istersen internetten videosuna bak nasıl takılıyor diye pccyi 600 tl verme sonra
DRAM bulunduğu için DRAM olmayan ssd lere göre daha uzun ömürlü olur. Montajı da daha kolaydır.Anladm peki yarari olr dimi hem pc hizlanir felan bide ileriye dönük olrmu atiyorm kasa felan degistirdm diyelm
Tabii ki ileriye dönük 3 4 sene sonra sata bitebilir ama m.2 devam eder ve pc sata ssd den daha hızlı olurAnladm peki yarari olr dimi hem pc hizlanir felan bide ileriye dönük olrmu atiyorm kasa felan degistirdm diyelm