FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,396
Yorumlarda o şikayeti görmedim ama mümkün olabilir. Videosu varsa bakayımghosting çok diye biliyorum bunlarda
Yorumlarda o şikayeti görmedim ama mümkün olabilir. Videosu varsa bakayımghosting çok diye biliyorum bunlarda
Para nasıl ateşe atılır uygulamalı
Alınmaz mi bu fiyataPara nasıl ateşe atılır uygulamalı
Hayır tm özellikleri güzel ama kalitesi Allaha emanetAlınmaz mi bu fiyata
Öğrenciyim valla bklm ne gelecekHayır tm özellikleri güzel ama kalitesi Allaha emanet
4kya lg 165hz vardı hocam çok kaliteli ve özellikliÖğrenciyim valla bklm ne gelecek
Gamebooster monitör ayrıca mprt 1ms gtg değil4kya lg 165hz vardı hocam çok kaliteli ve özellikli
Bu daha iyidir![]()
GAMEON 24" GOPRO24180VA FULLHD 1MS 180HZ HDMI DP ADAPTIVE-SYNC 3 KENAR ÇERÇEVESİZ GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları
GAMEON 24" GOPRO24180VA FULLHD 1MS 180HZ HDMI DP ADAPTIVE-SYNC 3 KENAR ÇERÇEVESİZ GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu da uygun ama pivot asansör yok
Evet ama bütçe kısıtlı ve para biriktirmeye kalksam her ay zam geliyor lenovo legion y27 30 alacaktım 5k di sonra 6.5k olmuş bende bıraktım zaten pc başında çok zaman geçiriyorum4kya lg 165hz vardı hocam çok kaliteli ve özellikli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamebooster monitör ayrıca mprt 1ms gtg değil
4kya lg 165hz vardı hocam çok kaliteli ve özellikli
Gamebooster monitör ayrıca mprt 1ms gtg değil
Bu daha iyidir
![]()
ViewSonic VX2428 Monitör
ViewSonic VX2428 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam 3600 TL param varsa gameon gibi bi markanın monitörünü almaktansa para biriktirip düzgün bir şey alırım her zaman monitör değiştiriyoruz sonucya3600 e hoparlörü olan Pivot ips panele sahip bulursan atarsın kral yedek monitör olarak alırım. Panelini bilmeden deneyimlemeden tü kaka demeye gerek yok.