kyloitch
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,164
yara yapiyo o yageleneksel ıslak tıraşı bir araştırın hocam hem daha hesaplı hem de aşırı keyifli bir hobi makine almanı tavsiye etmem
yara yapiyo o yageleneksel ıslak tıraşı bir araştırın hocam hem daha hesaplı hem de aşırı keyifli bir hobi makine almanı tavsiye etmem
https://www.akakce.com/epilasyon-al...-pro-5-pl5242-ipl-lazer-fiyati,724399104.htmlArkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.
25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.
En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım.
Sizlere güveniyorum sağ olun.
Tıraş makinesi olarak birkaç kuaföre danışıp da aldığım model: Powertec TR-758Old Spice en çok tavsiye edilen oldu ona yöneleceğim gibi duruyor.
Parfüm konusunda güzel mesajlarınız var teşekkür ederim. Kesinlikle deneyerek bakacağım.
Traş makinası konusunda kararsızlığım devam ediyor.
Deodorant olarak Dove öneririm çok kalıcıArkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.
25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.
Hayırlı olsun kral, deodorant ve parfum konusunda bilgiliyim yalnızca.Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.
öncelikle hayırlı olsun. hocam size sadece 1 ürün önereceğimArkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.
Babyliss dünya markası fakat tr de biraz pahalı o yüzden kullanmıyor bir çoğu kişi.Babyliss araştırmam lazım sizden duydum ilk defa
daha iyisi var mı diye merak ediyorum, ben de bi ara hakmardan almıştım kokusu iyi ama uzun süre tutmuyo
80k ya traş makinesi biraz bartı değilmi dostum :d hani 4-5 bin eyvallahtaPhilips 9000 serisi bu işin Rolls Royce'udur. 5 yıldır kullanıyorum,çok memnunum. Fiyatı abartı olmuş ama. Bunun alternatifi Braun 9 serisidir.
Kişisel bakım için en f/p olarak Philips one blade tavsiye ederim