Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.
25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.
En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım.
Sizlere güveniyorum sağ olun.
Hayırlı olsun kral, deodorant ve parfum konusunda bilgiliyim yalnızca.
Deodorantta en iyi verim stick modellerde ve kapatıcı modellerde. Rexona 3D gibi kapatıcılar yalnız bunlar ter gözeneklerini kapadığı için sakıncalı bence bunun yerine stick öneririm , terlersiniz fakat kokuyu önler önemli ölçüde. Old spiecelar iyidir.
Parfümde ise sakın fp ye yönelmeyin parfümlerin ucuzu veya replikası cidden rezalet oluyor yok emregeldi yok bargello sakın almayın. Ya direkt parfüm kullanmayın ya da kalitelisinden alın creed aventus , isey miyaki , v&r , paco rabanne gibi.
Bargelloda muadili var şurda muadili var aynısı diyenler ne yaşıyor anlamıyorum ya kafa buluyorlar ya da olfaktör reseptörler iflas bayrağı çekmiş.
Ayrıca Türkiyede yaşıyorsanız versace eros , dior sauvage , paco rabanne invictus ve paco rabanne one million kullanmayın derim zira çok sık kullanılıyor herhangi bir caddeye çıktığımda muhakkak en az birini duyuyorum. Koku kişiye has bir şey olmalı bence biraz sonuçta hafızanız silinse dahi unutamayacağınız tek şey koku hafızanızdır o yüzden bir kokunun yalnız sizinle eşleşmesi daha özel kılacaktır sizi bence.