Neler Yeni

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Freix

80+ Bronze
Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.

25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.

En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım.

Sizlere güveniyorum sağ olun.
https://www.akakce.com/epilasyon-al...-pro-5-pl5242-ipl-lazer-fiyati,724399104.html

kendime yaptığım en büyük iyilik olabilir, eğer makineyi göğüs,kol,bacak falan için kullanacaksanız bu cihazi kesinlikle tavsiye ederim. Ben normal lazer performansı alıyorum. Daha 4/5 hafta olmasına rağmen yarı yarıya azaldı tüm kıllarım. Gerçekten çok güzel makine amacınız vücüt tıraşı ise öneririm.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murathan Çoban
Old Spice en çok tavsiye edilen oldu ona yöneleceğim gibi duruyor.
Parfüm konusunda güzel mesajlarınız var teşekkür ederim. Kesinlikle deneyerek bakacağım.
Traş makinası konusunda kararsızlığım devam ediyor.
Tıraş makinesi olarak birkaç kuaföre danışıp da aldığım model: Powertec TR-758
Hangi kuaföre gidersem gideyim bu makineyi görüyorum. Genelde ense ve sakal tıraşında kullanırlar. Emin olmak isterseniz siz de berberinize sorun. Ben bu makineyi 2022'nin Şubat ayında aldım. O zamandan beri kullanıyorum ve çok memnunum.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.

Deodorant olarak Dove öneririm çok kalıcı

Parfüm çok kişisel bir şey ben versace eros kullanıyorum , beğendiğin bir kokunun alternatifini bargellodan falan alabilirsin.

Makine olarak philips 7 in 1 veya 3000X modelini tercih ederim , kullanıyorum süper işler çıkartıyorlar

Roll-on hakkında fazla bilgim yok ama Niveanın roll-on ları iyiydi birkaç kere kullandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Onur Yücel

Hayırlı olsun kral, deodorant ve parfum konusunda bilgiliyim yalnızca.
Deodorantta en iyi verim stick modellerde ve kapatıcı modellerde. Rexona 3D gibi kapatıcılar yalnız bunlar ter gözeneklerini kapadığı için sakıncalı bence bunun yerine stick öneririm , terlersiniz fakat kokuyu önler önemli ölçüde. Old spiecelar iyidir.
Parfümde ise sakın fp ye yönelmeyin parfümlerin ucuzu veya replikası cidden rezalet oluyor yok emregeldi yok bargello sakın almayın. Ya direkt parfüm kullanmayın ya da kalitelisinden alın creed aventus , isey miyaki , v&r , paco rabanne gibi.
Bargelloda muadili var şurda muadili var aynısı diyenler ne yaşıyor anlamıyorum ya kafa buluyorlar ya da olfaktör reseptörler iflas bayrağı çekmiş.

Ayrıca Türkiyede yaşıyorsanız versace eros , dior sauvage , paco rabanne invictus ve paco rabanne one million kullanmayın derim zira çok sık kullanılıyor herhangi bir caddeye çıktığımda muhakkak en az birini duyuyorum. Koku kişiye has bir şey olmalı bence biraz sonuçta hafızanız silinse dahi unutamayacağınız tek şey koku hafızanızdır o yüzden bir kokunun yalnız sizinle eşleşmesi daha özel kılacaktır sizi bence.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
ibrahim ahıskalı
makine olarak one blade alabilirsin

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz
Makine olarak Philips'in bu modeli çok iyi. 5-6 yıldır kullanıyorum, kendi bıçağını kendi bilediği için hiçbir problemle karşılaşmadım. 20'den fazla da sarja takmamışımdır o konuda da muazzam.

Roll-On - Deodorant - Duş jeli gibi ürünler için Old Spice kullanıyorum tek geçerim.

Parfüm göreceli, şuan Tom Ford Ombre Leather kullanıyorum.

1738218782566.png

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
berkay

öncelikle hayırlı olsun. hocam size sadece 1 ürün önereceğim
kokusu üzerinizde parfüm gibi kalıyor kokusuda oldukça güzel

Farex

80+ Silver
Babyliss araştırmam lazım sizden duydum ilk defa

daha iyisi var mı diye merak ediyorum, ben de bi ara hakmardan almıştım kokusu iyi ama uzun süre tutmuyo
Babyliss dünya markası fakat tr de biraz pahalı o yüzden kullanmıyor bir çoğu kişi.

Top Bottom