Neler Yeni

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Makine konusunda babyliss den üstü yok. Deodoran olarak Axe öneririm. Eğer parfüm olarak dersen Dior Sauvage fakat ben bu kadar para veremem dersen bargello da yada MAD parfümde muadili var.
Babyliss araştırmam lazım sizden duydum ilk defa
Deadorant olarak old spice ürünlerini öneririm 2 senedir aktif kullanıyorum koku olarak etkisi çok uzun sürmesede memnun bırakıyor.
Night Panther ve normali önerimdir
daha iyisi var mı diye merak ediyorum, ben de bi ara hakmardan almıştım kokusu iyi ama uzun süre tutmuyo

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
rexona ve nivea men den şaşma kesinlikle
old spice kullanmamış gariban anadolulum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babyliss araştırmam lazım sizden duydum ilk defa

daha iyisi var mı diye merak ediyorum, ben de bi ara hakmardan almıştım kokusu iyi ama uzun süre tutmuyo
old spiceın amacı ter kokusunu güzel kokuya çevirmek teri önlemek değil

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Alıntıyı görüntülebu ürünü kullandım halen evde, çok fazla çekme yapıyor can acıtıyor. 2 haftada 1falan traş olurum
Hocam o zaman sende aynı benim gibisin, ben yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ayda bir şarja takıyorum. Hep sinek kaydı hemde kısaltmada başarılı bana göre f-p piyasanın enlerinden olan ürünü budur.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berkecan Ergin
braun traş makinesi kullanıyorum öneririm, roll on parfum vs bunlar kişiye göre değişir. Parfum orıjınal almaktansa mad parfumden muadil 4-5 çeşit almak daha mantıklı kalıcılıklarıda iyi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
braun traş makinesi kullanıyorum öneririm, roll on parfum vs bunlar kişiye göre değişir. Parfum orıjınal almaktansa mad parfumden muadil 4-5 çeşit almak daha mantıklı kalıcılıklarıda iyi
doa kozmetik parfüm açısından daha iyi bence

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.

25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.

En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım.

Sizlere güveniyorum sağ olun.
Traş makinesi olarak öneri yapamayacağım evdeki braun makineyi kullanıyorum pederden yadigar da Deodorant olarak Axe Africa çok iyidir
Parfüm olarak ben mad parfümden alıyorum genelde 50 ml boyutunda 2 tane almıştım biri versace eros'un muadiliydi (Sırf meraktan almıştım) Fena değildi şimdiki ise Stronger With You'nun muadili bu daha ağır turunçgil notalarında bir koku ve buda benim hoşuma gitti
Rollon olarak Old Spice Captain kullanıyorum old spicenin üstüne tanımam nivea rexona vs de kullandım banamısın demedi old spicede hem alüminyum yok hemde kokusu uzun süre tazelemeden kalıyor. terlesen bile o ter kokusunu önlüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Makine konusunda babyliss den üstü yok. Deodoran olarak Axe öneririm. Eğer parfüm olarak dersen Dior Sauvage fakat ben bu kadar para veremem dersen bargello da yada MAD parfümde muadili var.
Sauvagenin birebiri tutmuyor bargello olsun mad olsun ama mad'inki çok yakın (benim deneyimlediğim kadarıyla)

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
deodorant olarak old spice kullanıyorum gayet iyi öneririm

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bargello 709 veya 561 olabilir kokuları guzel kalıcılık uzun değil

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Old Spice en çok tavsiye edilen oldu ona yöneleceğim gibi duruyor.
Parfüm konusunda güzel mesajlarınız var teşekkür ederim. Kesinlikle deneyerek bakacağım.
Traş makinası konusunda kararsızlığım devam ediyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Old Spice en çok tavsiye edilen oldu ona yöneleceğim gibi duruyor.
Parfüm konusunda güzel mesajlarınız var teşekkür ederim. Kesinlikle deneyerek bakacağım.
Traş makinası konusunda kararsızlığım devam ediyor.
İndirimde yakalarsan tadından yenmez old spice ben 2 defa 135 ten aldım indirimle ki normal fiyatı 200+ ürünün

gavanoz

80+
öncelikle mutluluklar hocam deodorant olarak şahsen linkte attığım nivea marka olan deodorantı kullanıyorum hem stick hem normal deodorant olarak. kıyafetlerinizde zamanla olan o sararmayı yapmaz. kokusu olarak bi kaç çeşidi var hoşunuza gideni kullanabilirsiniz. parfüm olarak ünlü markaların muadillerini bargello/mad gibi şehrinizdeki parfümcülerden markasını söyleyerek hepsinin kokusuna bakabilirsiniz yardımcı olacaklardır. makina olarak bende yakın zamanda almayı düşünüyorum yorumlarda kafama yatan bişey görürsem almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom