LGS ye çalışmaya başlamalı mıyım?

LineX

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba, 8.sınıfa gidiyorum 1.dönemi teşekkürle bitirdim ortalamam 73. OBP puanım 74.2392. Dershaneye gitmiyorum LGS'ye çalışmaya şimdi başlasam başarabilir miyim? Yaşadığım yerde OBP puanıma yeten düz liseler yok sadece uzak mesafede var bide imam hatip var. Sizce napmalıyım? LGS'ye çalışcaksam en az 410 puan almam gerekiyor bu saatten sonra olur mu sizce? İmam hatip lisesine gitmek istemiyorum meslek lisesinede emin değilim. Bir de ortaokul bitince açık liseye geçebilme şansım var mı?

denemeleriniz kac arasi geliyor?

Merhaba, 8.sınıfa gidiyorum 1.dönemi teşekkürle bitirdim ortalamam 73. OBP puanım 74.2392. Dershaneye gitmiyorum LGS'ye çalışmaya şimdi başlasam başarabilir miyim? Yaşadığım yerde OBP puanıma yeten düz liseler yok sadece uzak mesafede var bide imam hatip var. Sizce napmalıyım? LGS'ye çalışcaksam en az 410 puan almam gerekiyor bu saatten sonra olur mu sizce? İmam hatip lisesine gitmek istemiyorum meslek lisesinede emin değilim. Bir de ortaokul bitince açık liseye geçebilme şansım var mı?
Meslek lisesi yaşadığın yere göre değişir genelde ortamı kötü olur üniversite hedefin falan varsa da biraz zorlanırsın imam hatipe de gitmek istemediğine göre mecbur lgs çalışmalısın yapabilir miyim diye düşünmek yerine dene olmazsa zaten iki türlü de kaybetmiş olucaksın açık liseye de geçemezsin artık

Şimdi 2.Dönemde ben cidden çalışcam dersen yapılır. 2 Dönem konularını okulda hallet ,eve dönünce ilk dönemdeki basit konulara çalış.

8.sınıf 1 yıllık konu yapılmayacak şey değil.

lgs hayatımda gördüğüm en saçma sınav benim abim lgsye günde 8 10 saat çalışıyordu adananın en nitelikli liselerinden birini kazandı
ben bir dakika bile çalışmadım adrese dayalı gittim
şuan aynı işi yapıyoruz.
yksye hazırlan :D lgs bos

lgs bos falan değil calıs adam akıllı her türlü iyi bir yere gidersin boşlama sakın boş diye

Merhaba ben lgs de %2 lik derece yaptım ve lise yi çalışmayıp oyun oynayarak geçirdim ilk senemde mezuna kaldım ve anca toparlayabildim kısacası önemli olan lise de günü gününe aksatmadan ders çalışabilmek
Yüksek puanlı lise nin sana katkısı iyi bir arkadaş çevresi kötü alışkanlıklardan uzak bir ortam ve iyi bir eğitim kalitesi.
Soruna gelecek olursak kesinlikle çalışmaya başla eger düzenli bir şekilde çalışırsan başarırsın önemli olan elimden geleni yaptım demek.

Çalış hacı 1 dönem kalmış bir şey kaybetmezsin

denemeleriniz kac arasi geliyor?
300 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Meslek lisesi yaşadığın yere göre değişir genelde ortamı kötü olur üniversite hedefin falan varsa da biraz zorlanırsın imam hatipe de gitmek istemediğine göre mecbur lgs çalışmalısın yapabilir miyim diye düşünmek yerine dene olmazsa zaten iki türlü de kaybetmiş olucaksın açık liseye de geçemezsin artık
Açık liseye geçmek imkansız mı hocam bir yolu yok mu şuan?

düzenli bi şekilde çalışırsan yaparsın konular kolay zaten

300 falan

tam hatırlamıyorum şartları ama en basit şart 3 yıllık bir sporcu lisansınız varsa geçebilirsiniz ki bu da en basit şart onun dışındaki şartlar biraz daha zor

300 falan

acik liseye gecmek bildigim kadar zor ama su an 300 puan yapiyorsaniz 130 gune 410 yaparsiniz bence, eger ki lgs dusuk gelirse zaten yksye hazirlanirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,309
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri