- Reaksiyon skoru
- 3
Bu şekilde gözüküyor hocam detayları,başka kullanıcılarda daha düşük genelde gördüğüm en yüksek sistem dosyası kısmı bende sanırımbelki senin indirdiğin uygulamarıda sistem dosyası olarak görüyordur bi detaylarına bak istersen bakılmıyor mu
Valla artmış hocam.bi fikrim yok en son x3 pro 8 256 kullandım bende 8gb falandı sistem dosyaları
Buyrun hocambu bir bug, bir çok xiaomi cihazda görülüyor. Telefon hakkında kısmını atar mısınız
Şuanda hiçbir APK indirili değil hocam.Dosya olarak da yok cihazdaHerhangi bir apk oyun indirdiniz mi?
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bug olabilirŞuanda hiçbir APK indirili değil hocam.Dosya olarak da yok cihazda
İnşallah öyledir hocam.Çok yer kaplaması benim için fazla sorun değil ama yine de gözüme çarpıyor.Cihazda çok fazla şey yüklü olmamasına rağmen 110 GB gibi yüksek yer kaplamasıYukarıdaki arkadaşın dediği gibi bug olabilir
Deneyeyim hocam.Sorumluluğu alırızBu uygulamayı dene bir![]()
File Manager - Apps on Google Play
Fast, easy-to-use and full-featured file manager app with cloud integration.play.google.com
Veri gizliliği sorumluluğunu ve cihazda yaşanabilecek aksaklıkların sorumluluğunu kullanıcıya bırakıyorum.
Hocam attığınız uygulamadan galiba sorunu buldum.Whatsapp 95 GB Media biriktirmiş gozukuyorBu uygulamayı dene bir![]()
File Manager - Apps on Google Play
Fast, easy-to-use and full-featured file manager app with cloud integration.play.google.com
Veri gizliliği sorumluluğunu ve cihazda yaşanabilecek aksaklıkların sorumluluğunu kullanıcıya bırakıyorum.
sonuc nedirİnşallah öyledir hocam.Çok yer kaplaması benim için fazla sorun değil ama yine de gözüme çarpıyor.Cihazda çok fazla şey yüklü olmamasına rağmen 110 GB gibi yüksek yer kaplaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deneyeyim hocam.Sorumluluğu alırız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam attığınız uygulamadan galiba sorunu buldum.Whatsapp 95 GB Media biriktirmiş gozukuyor
Sağolun hocam çözdüm sayenizde medya kısmında birikmiş videolar falan varmış hep.Onları sildiğimde 20 gbye düstu sistem dosyaları.Teşekkür ederim yardımınız içinsonuc nedir