Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım?

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Dostum ben monitörden ziyade satıcısından bahsedicem, itopyadan almanı kesinlikle önermem, ellerinde olmayan ürünü satıyolar yetmiyo müşteri temsilcisi bildiğin saygısız... Fazla para ver kurumsal yerden al kafan rahat olur.
bir defa almıştım pek sorun çıkmamıştı itopyada ellerinde olmayan ürünü nasıl satıyolar peki

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
bir defa almıştım pek sorun çıkmamıştı itopyada ellerinde olmayan ürünü nasıl satıyolar peki
Sattılar kankam hem forumda hem şikayetvar üzerinde msi mag 256F monitör için konular var. Tedariğimiz olmadığı için gönderemiyoruz diyorlar. Ocağın 18 inden beri bekliyorum.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Sattılar kankam hem forumda hem şikayetvar üzerinde msi mag 256F monitör için konular var. Tedariğimiz olmadığı için gönderemiyoruz diyorlar. Ocağın 18 inden beri bekliyorum.
anlıyorum acaba bunda öyle bir sıkıntı olur mu ki geri para iadesi almadın mı peki? amazonda buldum arada 300tl fark var ordan almak daha iyi olur sanırım

Son düzenleme:

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
anlıyorum acaba bunda öyle bir sıkıntı olur mu ki geri para iadesi almadın mı peki? amazonda buldum arada 300tl fark var ordan almak daha iyi olur sanırım
İnat ettim monitörün gelmesini bekliyorum bakalım. Kesinlikle amazondan al öyle bi şey varsa.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
İnat ettim monitörün gelmesini bekliyorum bakalım. Kesinlikle amazondan al öyle bi şey varsa.
umarım gelir evet amazon ile arasında 300 tl fark var oradan alacağım en azından bir sorun çıkarsa baş ağrıtmaz diye düşünüyorum

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,887