Hava almayan kasayı modlamak

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Reaksiyon skoru
28,618
Merhaba, Thermaltake V200 Kasaya sahibim ve yan paneli çıkarınca ekran kartım 75 dereceden 55 dereceye düşüyor yükteyken. Kasam hiç önden hava almıyor ön paneli çıkarınca da çok çirkin oluyor. Ön tarafa mesh modu yapmak mümkün mü marangoz falan yapar mı? Sineklik gibi bişey taksak çok mü kötü görünür? Ne yapayim yeni kasa almak dışında sizce?

Yan kapak açık kullanmaya devam et.

Yan kapak açık kullanmaya devam et.
Öyle de çok tozlanır toz almayı da hiç bilmiyorum kasanın içinden fanlara dokunaya korkuyorum hem kırılır diye hem de bu statik elektrik mevzusundan dolayı

Merhaba, Thermaltake V200 Kasaya sahibim ve yan paneli çıkarınca ekran kartım 75 dereceden 55 dereceye düşüyor yükteyken. Kasam hiç önden hava almıyor ön paneli çıkarınca da çok çirkin oluyor. Ön tarafa mesh modu yapmak mümkün mü marangoz falan yapar mı? Sineklik gibi bişey taksak çok mü kötü görünür? Ne yapayim yeni kasa almak dışında sizce?
Abdullah abinin bir videosu vardı o videoda matkapla önlere delik açarak mesh panel gibi bir soğutma sağlıyordu bu tarz kasalara.

Öyle de çok tozlanır toz almayı da hiç bilmiyorum kasanın içinden fanlara dokunaya korkuyorum hem kırılır diye hem de bu statik elektrik mevzusundan dolayı

Fanların tozunu fırça yardımı ile alırsınız ve fanlardan statik elektirik bulaşmaz.

Fanların dışındaki yerlerin tozunu da hava vuran bir alet ile halledersiniz.

bu tarz seylerı cok buyutmeyın statık elektrık konusu vb kolay olucak seyler degıl bunlar ve kasanın yan camı cıkarıp oraya tam boyutuna göre sineklik çekeblilrsin

Geri