deneyeyim, olmazsa yarın başka telefondan deneyecem direkt.Mobilden deniyorsan webden deneyebilir misin ? Olmazsa yarın gün içi denersin.
yarın direkt başka telefondan deneriz.deneyeyim, olmazsa yarın başka telefondan deneyecem direkt.
alınıyor ben mx 6 aldımDaha öncesinde pazarama kullanmadım SELAM150 koduyla termal macun alınabiliyor mu ?![]()
bende şimdi sipariş veriyorum, teşekkürleralınıyor ben mx 6 aldım![]()
kod 2 saat önce bitmiş unuttum kullanmayıalınıyor ben mx 6 aldım![]()
Uzatılmış deniyordubende şimdi sipariş veriyorum, teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kod 2 saat önce bitmiş unuttum kullanmayı![]()
varmı işe yarar bişi? nmacun deme var zaten broAlabildin mi ?
Yani başta eklediğim ürün mantıklı. Yağ istersen 169TL ye alabilirsin. Piyasaya göre sanırım 100tl uygun. İhtiyacına göre arat illaki bulursun güzel bir şeyler.varmı işe yarar bişi? nmacun deme var zaten bro![]()
Yağ istemiyorumYani başta eklediğim ürün mantıklı. Yağ istersen 169TL ye alabilirsin. Piyasaya göre sanırım 100tl uygun. İhtiyacına göre arat illaki bulursun güzel bir şeyler.
![]()
yok yapamadım valla başa telefon numaradan denedim de nafileAlabildin mi ?
Gündelik kullandığın ürünü de alabilirsin. Termal macun mantıklıydı onu da istemiyorsun. 2-3. yedek olur.Yağ istemiyorum
Teknolojik ürün bakıyorum da bulamadım bir şey.
Benimde olmuyordu. Maximum mobilden sipariş verebilmiştim.yok yapamadım valla başa telefon numaradan denedim de nafile
Anladım , gerçekten çok iyi fiyata aldık.
Macun geldi mi ?8g'mış hocam zaten beleşe aldım
Evet geldi , 8 gr mış.Gündelik kullandığın ürünü de alabilirsin. Termal macun mantıklıydı onu da istemiyorsun. 2-3. yedek olur.
Benimde olmuyordu. Maximum mobilden sipariş verebilmiştim.
Macun geldi mi ?