Madridista
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bu gidişle tekrar V6 alıcam gibi duruyo hocamNe sistemin hocam alakası yok 100k olması ile.
Valla bu gidişle tekrar V6 alıcam gibi duruyo hocamNe sistemin hocam alakası yok 100k olması ile.
V6 yerine bence gpx2 her tutuşa özel özellikle bu pahalı ürünlerde wraithe güvenesim gelmiyor fp ürünler açısından alınırValla bu gidişle tekrar V6 alıcam gibi duruyo hocam![]()
Valla hocam elimde V6 vardı sattım şimdi emektar G203 e kaldım yani çok beklemekte istemiyorum. Uzun soluklu şekilde kullanacağımı düşünüyorum açıkçası.Beast x serisi gerçekten güzel ama yerinde olsam 6k vermek yerine ikinci el temiz düşmesini beklerdim 4-4.5 civarına denk getirince alırdım hevesini alıp satacak olursan da durduk yere çok zarar etmiş olmazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk çıkan beast x serisinden kullandım gerçekten güzel ve kaliteli bir mouse ama çok küçük kaldığı için elden çıkartmak zorunda kaldım kelepir beast x max ben de bakıyorum bu ara bence sıfırını alma temiz ikinci el bekle sen de
Fp açısından bencede alınır hocam ama pahalı ürünlerde ben bi sıkıntı olduğunu görmedimV6 yerine bence gpx2 her tutuşa özel özellikle bu pahalı ürünlerde wraithe güvenesim gelmiyor fp ürünler açısından alınır
Ne sistemin hocam alakası yok 100k olması ile.
Beast x serisi gerçekten güzel ama yerinde olsam 6k vermek yerine ikinci el temiz düşmesini beklerdim 4-4.5 civarına denk getirince alırdım hevesini alıp satacak olursan da durduk yere çok zarar etmiş olmazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk çıkan beast x serisinden kullandım gerçekten güzel ve kaliteli bir mouse ama çok küçük kaldığı için elden çıkartmak zorunda kaldım kelepir beast x max ben de bakıyorum bu ara bence sıfırını alma temiz ikinci el bekle sen de
Valla Hocalarım benim aklıma bir türlü yatmadı ondan yine V6 aldım. Beast X max kesinlikle deneyimlemek istediğim bir mouse'tu ama bi türlü aklıma yatmadı yaV6 yerine bence gpx2 her tutuşa özel özellikle bu pahalı ürünlerde wraithe güvenesim gelmiyor fp ürünler açısından alınır
İkinci el deneyebilirsin ama scyrox da üzmezValla Hocalarım benim aklıma bir türlü yatmadı ondan yine V6 aldım. Beast X max kesinlikle deneyimlemek istediğim bir mouse'tu ama bi türlü aklıma yatmadı ya![]()
v6 dan çok daha memnun kalacağından eminim ama ikinci elde kelepir bulman lazım sıfırı gereksiz pahalıValla Hocalarım benim aklıma bir türlü yatmadı ondan yine V6 aldım. Beast X max kesinlikle deneyimlemek istediğim bir mouse'tu ama bi türlü aklıma yatmadı ya![]()
Belki düşünebilirim hocam çünkü gereksiz pahalı gibi geliyo sıfırıİkinci el deneyebilirsin ama scyrox da üzmez
Katılıyorum hocamv6 dan çok daha memnun kalacağından eminim ama ikinci elde kelepir bulman lazım sıfırı gereksiz pahalı
Evet Scyrox hocamScyrox V6 mı. İyidir fiyatına göre. Waizowl OGM Pro V2 de önerirdim. Coatingi çok güzel.