Neler Yeni

Çözüldü✓ Wl Beast X Max mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ömer faruk
Beast x serisi gerçekten güzel ama yerinde olsam 6k vermek yerine ikinci el temiz düşmesini beklerdim 4-4.5 civarına denk getirince alırdım hevesini alıp satacak olursan da durduk yere çok zarar etmiş olmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk çıkan beast x serisinden kullandım gerçekten güzel ve kaliteli bir mouse ama çok küçük kaldığı için elden çıkartmak zorunda kaldım kelepir beast x max ben de bakıyorum bu ara bence sıfırını alma temiz ikinci el bekle sen de

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Eren Çamok
Beast x serisi gerçekten güzel ama yerinde olsam 6k vermek yerine ikinci el temiz düşmesini beklerdim 4-4.5 civarına denk getirince alırdım hevesini alıp satacak olursan da durduk yere çok zarar etmiş olmazsın

ilk çıkan beast x serisinden kullandım gerçekten güzel ve kaliteli bir mouse ama çok küçük kaldığı için elden çıkartmak zorunda kaldım kelepir beast x max ben de bakıyorum bu ara bence sıfırını alma temiz ikinci el bekle sen de
Valla hocam elimde V6 vardı sattım şimdi emektar G203 e kaldım yani çok beklemekte istemiyorum. Uzun soluklu şekilde kullanacağımı düşünüyorum açıkçası.
V6 yerine bence gpx2 her tutuşa özel özellikle bu pahalı ürünlerde wraithe güvenesim gelmiyor fp ürünler açısından alınır
Fp açısından bencede alınır hocam ama pahalı ürünlerde ben bi sıkıntı olduğunu görmedim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Eren Çamok
Ne sistemin hocam alakası yok 100k olması ile.

V6 yerine bence gpx2 her tutuşa özel özellikle bu pahalı ürünlerde wraithe güvenesim gelmiyor fp ürünler açısından alınır
Valla Hocalarım benim aklıma bir türlü yatmadı ondan yine V6 aldım. Beast X max kesinlikle deneyimlemek istediğim bir mouse'tu ama bi türlü aklıma yatmadı ya 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ömer faruk
Valla Hocalarım benim aklıma bir türlü yatmadı ondan yine V6 aldım. Beast X max kesinlikle deneyimlemek istediğim bir mouse'tu ama bi türlü aklıma yatmadı ya 😅
v6 dan çok daha memnun kalacağından eminim ama ikinci elde kelepir bulman lazım sıfırı gereksiz pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Eren Çamok

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,849
İsim
Oğuz
Scyrox V6 mı. İyidir fiyatına göre. Waizowl OGM Pro V2 de önerirdim. Coatingi çok güzel.

Top Bottom