enermax ın 360 ları fiyatına göre oldukça kaliteli hocam 13700k gibi işlemcileri falanda tutuyor diye biliyorum geçen hafta 2 buçuk 3 arasıydı fiyatı şimdi ne kadar bilmiyorumGaminggenden alıcağım bütçe 3k civarı biraz artabilir işlemcim 12400f ama ileride işlemci değistirdiğimde ekstra masraf yapmamak için iyi bir şey arıyorum normalde enermaxın 420mm soğutucu alıcaktım ama kasam en fazla 360mm destekliyor ona göre oneri yaparasanız sevinirim
Şuan 3k peki birde enermaxın rgbsiz versiyonu var ikisinin arasında ne fark varenermax ın 360 ları fiyatına göre oldukça kaliteli hocam 13700k gibi işlemcileri falanda tutuyor diye biliyorum geçen hafta 2 buçuk 3 arasıydı fiyatı şimdi ne kadar bilmiyorum
hocam fark yok diye biliyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa daha kesin bir yorum olur epey üzerinden iki ürünüde seçip karşılaştır diyinŞuan 3k peki birde enermaxın rgbsiz versiyonu var ikisinin arasında ne fark var
fark var aslında. RGB olanlarda 38mm radyatör var. daha iyi soğutur.Şuan 3k peki birde enermaxın rgbsiz versiyonu var ikisinin arasında ne fark var
Kaç derece fark olurfark var aslında. RGB olanlarda 38mm radyatör var. daha iyi soğutur. Alıntıyı görüntüle
hocam rgbli olanı al geç attığım linkte yukarıda bak 1 yıl içinde işlemci değişmeyeceksen Phantom Spirit al en fp bunlar diğerlerine bakma hiçArada nasıl bir fark olur
sayfa bulunamadı diyorhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3848...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bunla daha üst modelleride rahat soğutursun hava soğutma hem uzun ömürlü
sayfa bulunamadı diyor
sistemde güzel durmasını istiyorum o yüzden karasız kaldımnhocam rgbli olanı al geç attığım linkte yukarıda bak 1 yıl içinde işlemci değişmeyeceksen Phantom Spirit al en fp bunlar diğerlerine bakma hiç