Philips mouse alınır mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
Philips
Spk9414
mouse alınır mı.
Çok arada kaldım gamepower bane ile.

Hocam şöyle düşün elin çinlisinin ürününü alacağıma hollandanın göz bebeği olan markayı alırım gibi her türlü filipss ayrıca bane sıkıntılı bir mouse sorun yaşayan var bi o kadarda sorun yaşamayan

bence game power bane al çünkü yazılım var ama dpi önemli dersen phlips al gamepower bane dpi max 2500 ama cs tarzı oyun oynnuyorsan bane dal yeterli hem makro yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bane iyi bence onu al reyiz istersen rampagede alabilirsin

bazı arkadaşlar üstüne marka basıp gönderiyorlar dedi 10 TL lik sensör var dedi sizce öylemi link burada https://urun.n11.com/mouse/philips-spk9414-RGB-mouse-gaming-mouse-oyuncu-mouse-7-tuslu-P417556470
Güvenmiyorsan bunu al
Sen öyle diyince benimde güvenim gitti açıkçası

bence game power bane al çünkü yazılım var ama dpi önemli dersen phlips al gamepower bane dpi max 2500 ama cs tarzı oyun oynnuyorsan bane dal yeterli hem makro yapabiliyorsun

bane iyi bence onu al reyiz istersen rampagede alabilirsin
rampage de smx r44 dışında max 110 tl ne önerirsin

Güvenmiyorsan bunu al
Sen öyle diyince benimde güvenim gitti açıkçası
Peki herkes bana bu msı mouse u önerdi tasarımı çok fazla hoşuma gitmedi ben ağır mouse daha çok seviyorum. Bu mouse ağır mı bir de sadece kırmızı ledi mi var.

rampage de smx r44 dışında max 110 TL ne önerirsin

Peki herkes bana bu msı mouse u önerdi tasarımı çok fazla hoşuma gitmedi ben ağır mouse daha çok seviyorum. Bu mouse ağır mı bir de sadece kırmızı ledi mi var.
Evet sadece kırmızı led, ne bileyim ben hafif mi ağır mı hiç kullanmadım kaça kadar çıkarsın bütçede ?

Geri