Işlemci boştayken kendini kullanıyor

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
Beyler işlemci boşta niyeyse ama yüzde 100 kullanıyor nasıl düzeltirim bunu
1739804665669.png

görev yöneticisinden bi bak ne kullanıyormuş diye,belki uygulama bug a girmiştir

görev yöneticisinden bi bak ne kullanıyormuş diye,belki uygulama bug a girmiştir
aynı hocam birde masaüstünde gezinirken kasıyor nedense anlamıyorum steame falan giriyor kendi kendine açarken kurtarma diye bişey geldi bende win 11 le devam et dedim onar falanda vardı

virüs vs girmiş olabilir %100 kullanım daha önce hiç görmedim isterseniz bi format atın,pek bilgim yok isterseniz format atmadan az bekleyin size başka biri yardımcı olsun

boştayken ne kulanıyo ona bak gorev yöneticisinden
hocam görev yönetici açıkken boşta 1 ama görev yöneticisini kapadıgım gibi 100 e fırlıyo bide önceden actım zaten konusunu kullanım düşüktü nrmalde valo atarken yüzde 20 30 u geçmiyodu şuan 100 ün altına inmiyor valoda mesela bide fps azalıyo 100 olunca 30 ken daha fazlaydı

kanka direk format at aynısı vardı bugun sürekli öyleydi atıyordu benı cs den falan ben dırek formatladım sımdı kafam rahat hem ram kullanımı cok yuksekti hemde cpu

altritrux service diye bişey var yüzde 95 kullanıyor anında kapayınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka direk format at aynısı vardı bugun sürekli öyleydi atıyordu benı cs den falan ben dırek formatladım sımdı kafam rahat hem ram kullanımı cok yuksekti hemde cpu
nsaı atcaz formatı ne kadar sürer

Geri