LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
dostlar selam 80 lı swıtch setıne ıhtıyacım var uygun yollu ne alabılırım
stock switchlerin neyinden rahatsızsınızdostlar selam 80 lı swıtch setıne ıhtıyacım var uygun yollu ne alabılırım
sevıyorum ama baska klavyemıde modluycam stok olanları ona kendımde daha fazla swıtch denemek ıstıyorumstock switchlerin neyinden rahatsızsınız
yani tacticle linear ne tarz bişi istiyorsunuzsevıyorum ama baska klavyemıde modluycam stok olanları ona kendımde daha fazla swıtch denemek ıstıyorum
aynen geri bildirimi güzel olsun ama blue swıtch gıbıde tak tak ses cıkarmasınyani tacticle linear ne tarz bişi istiyorsunuz
cogu butcemı asıyorTemudan graywood v4, firefly, blue sky v2, blue jelly, violet gold v2 gibi switchlere bakabilirsin
bütçeniz yoksa neden böyle bir işe girişip ekstra masraf yapıyorsunuz kicogu butcemı asıyor
700 800 tl ye ktt kanglar var sadece onerı ıstedım bunlar 1000 tl ustune cıkıyorbütçeniz yoksa neden böyle bir işe girişip ekstra masraf yapıyorsunuz ki
700 tl kayking switch var elimdedostlar selam 80 lı swıtch setıne ıhtıyacım var uygun yollu ne alabılırım
fiyatının o sevilerde olmasının bir nedeni var kalite farkı700 800 tl ye ktt kanglar var sadece onerı ıstedım bunlar 1000 tl ustune cıkıyor
gordum sızınkılerı arastırma asamasındayım yavas yavas 45 45 lı alacagım700 tl kayking switch var elimde
akko crystalde vargordum sızınkılerı arastırma asamasındayım yavas yavas 45 45 lı alacagım