Normalde gaming gen den akko ag one 8k önerirdim ama çift tıklama farenin masa ile temasını kesince yukarı hareket etmesi gibi sorunlardan garantiye verdim wraithden alırken iyziconun ilk siparişe özel 300tl kampanyasına katılmayı unutma
ben kendim de sipariş verdim almadım bununla ilgili youtube da bir video vardı çok etkisi olmadığını anlatan bakabilirsin istersendongle almaya gerk varmı kral ne diyosun
Değer de stoğu yok pro maxinpro max le sadece arasında 100 tl mi 200 tl mi farkvar değermi şarj anlamında
70 saat pil ömrü var gayet yeterliO da güzel mouse ta 250 mah batarya çok az .2 günde bir şarja takmak gerekir onu.
pro max alman daha iyi olur 2 katı batarya kullanım süresi var neredeysepro max le sadece arasında 100 tl mi 200 tl mi farkvar değermi şarj anlamında
siyahının varDeğer de stoğu yok pro maxin
Dalga mı geçiyorsun hocam maksimum 20 saat götürür.250 mah bataryayı 2500 sandın galiba70 saat pil ömrü var gayet yeterli
pro max alman daha iyi olur 2 katı batarya kullanım süresi var neredeyse
incelemelerinden bakabilirsin nordic mcu var vxe r1 se ve düz r1 den farklı olarakDalga mı geçiyorsun hocam maksimum 20 saat götürür.250 mah bataryayı 2500 sandın galiba![]()
Pronun beyazını al kral üzmez ya da furylevel z1 al neredeyse farkları yokfull kasa masa beyaz benim siyah gidermi bilemedim
bence pro max daha mantıklı ama sen bilirsinfull kasa masa beyaz benim siyah gidermi bilemedim