1-1.5K KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
1500
SELAMLAR 1-1.5k arası kablosuz mouse arıyorum alırken nelere dikkat edilmeli hz olayı nasıl oluyor önerilere açığım

Attack Shark x11 SUPERLIGHT 22000 DPI PAW3311 Şarj İstasyonuna Sahip Kablosuz Oyuncu Faresi
bu fare nasıl acaba iyi midir? ?​

Bence ajazz aj159 pro al

Wraithin sitesinde 2.499TL olan vxe r1 pro wirelles i 830 liraya aldım iyzico ve parolpara ile önerebilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SELAMLAR 1-1.5k arası kablosuz mouse arıyorum alırken nelere dikkat edilmeli hz olayı nasıl oluyor önerilere açığım

Attack Shark x11 SUPERLIGHT 22000 DPI PAW3311 Şarj İstasyonuna Sahip Kablosuz Oyuncu Faresi​

bu fare nasıl acaba iyi midir? ?​

Hz konusunda en stabil performansı 1K da sabit kullanarak alırsın eper tier 1 esporcu değilsen hiçbir fark anlamazsın

Wraithin sitesinde 2.499TL olan vxe r1 pro wirelles i 830 liraya aldım iyzico ve parolpara ile önerebilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hz konusunda en stabil performansı 1K da sabit kullanarak alırsın eper tier 1 esporcu değilsen hiçbir fark anlamazsın
kısmen baktığında iyi oynuyorum oyun günümün çoğunluğu oyun oynarak geçiyor zaten ne alabilirim önerin varmı

ben bunu kullanıyorum hocam. 10000 dpi, bluetooth ve wifi bağlantısı mevcut, istersen kablolu da kullanabiliyorsun, uygulama desteği de var. makro atama vs için ideal. ben alacağım zaman çok araştırdım bu fiyat bandına bu özelliklerde başka mouse bulamazsın bence

kısmen baktığında iyi oynuyorum oyun günümün çoğunluğu oyun oynarak geçiyor zaten ne alabilirim önerin varmı
Mouse kişiden kişiye değişir wirelles olarak katar pro wirelles ve steelseries rival3 wirelles de deneyimim çok bende vxe r1 pro max e geçtim ilk defa böyle hafif mouse kullandım bu fiyata alıcağın ürünlerin hepsi yakın düzey sayılır hangisini beğenirsen

Zenith pro satıyorum sıfır ayarında. Forumda ikinci el kısmında görürsün. Eğer işini görürse konuşuruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri