İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

kar 1 kere gördüm ondada kısa sürdü bence çok zevkli bir şey soguk havayı severim
Çok haklısınnn harika bir şey ya soğu seviyorum karı seviyorum ve bu olurken gece karanlık olmasını ayrı seviyorum güneş sıcak neymiş ya ay ve kar varken <3

Currently Update yapıyorum gençler
Tekrar başladı, ve hemen hemen yerler kuru denilebilir.
Akşama kadar böyle soluksuz yağarsa tutması an meselesi.
İstanbul/Fatih (Nam'ı Değer küçük arabistan.)

Currently Update yapıyorum gençler
Tekrar başladı, ve hemen hemen yerler kuru denilebilir.
Akşama kadar böyle soluksuz yağarsa tutması an meselesi.
İstanbul/Fatih (Nam'ı Değer küçük arabistan.)
Dün akşam bı kesildi saat 6 gibi tekrar başladı akşama göre kocaman kocaman yağmaya başladı çok güzeldi gök yüzü bembeyazdı şimdi yine kesildi amaa hıığ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün akşam bı kesildi saat 6 gibi tekrar başladı akşama göre kocaman kocaman yağmaya başladı çok güzeldi gök yüzü bembeyazdı şimdi yine kesildi amaa hıığ
Gidip geliyor bağlantı hatası var bunun için nereye başvurmalıyım acaba hangi ağa bağlı kar

Sabah uyandığımda güneş vardı :D (10 civarı uyandım.)

Ya bilerek yapiyonuz aglicam
Bilerek 2000 kişinin önünde neden düşeyim? Kimse gülmedi ama. Benden önce 5-6 kişi daha düştüğü için millet artık duymuş gülmeye. Sonra tuzladılar.

Aha bizim burayı tekrar açtılar ama hala sorun var büyük yağmıyor küçük küçük kar taneleri yağıyor jxsmcjsmxnak
Fatih'te de küçük küçük atıyor ama FPS akıcı.

Fatih'te de küçük küçük atıyor ama FPS akıcı.
FPS arttı çok hızlı yağıyor akıcı he xnsncmsncsm

Bilerek 2000 kişinin önünde neden düşeyim? Kimse gülmedi ama. Benden önce 5-6 kişi daha düştüğü için millet artık duymuş gülmeye. Sonra tuzladılar.
Ondan demedim zaten herkesin kötü anısı var kar ile ilgili ona üzüldüm yaa

FPS arttı çok hızlı yağıyor akıcı he xnsncmsncsm

Ondan demedim zaten herkesin kötü anısı var kar ile ilgili ona üzüldüm yaa
DLSS açtılar herhalde.

sabah kalktım baktım dışarda kar var dedim ben yağmasına izin vermedim benim haberim yok diye kızdım
aşşaya indim 15dk gezdim yerler kayıyordu sinirlendim kar hemen dedi ki abi yapma etme ben yağmam
baktım güneşe açmamıştı aç lan dedim açtı karlar erimeye başladı mutlu son buraya kadar okuduysan seninde ...

Geri