- Reaksiyon skoru
- 2
İkinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum yaklaşık 15-16.000 tl bütçem var ve bu ekran kartını beğendim sizin yorumlarınızı bekliyorum başka önerilerde olabilir
Hotspot sanki biraz fazla gibi geldi birde o furmak programının ismi ne acabaİkinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum yaklaşık 15-16.000 tl bütçem var ve bu ekran kartını beğendim sizin yorumlarınızı bekliyorum başka önerilerde olabilir
Sanırım termal macun zamanı gelmiş kartın, genelde mining kartları bunlar ama temiz ve serin olduğu müddetçe sıkıntı yokHotspot sanki biraz fazla gibi geldi birde o furmak programının ismi ne acaba
Yani sizce alabilirmiyim bir sıkıntı çıkar mıSanırım termal macun zamanı gelmiş kartın, genelde mining kartları bunlar ama temiz ve serin olduğu müddetçe sıkıntı yok
Alınır hocam hospot için o sıcaklık da normalmiş , macun değişimi ile düşer diye düşünüyorum, pazarlık yapın fiyata amaYani sizce alabilirmiyim bir sıkıntı çıkar mı
Aynı fiyata rx 7700 xt de var 7000 serisinde çok önemli değişiklikler var mı cs valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağımAlınır hocam hospot için o sıcaklık da normalmiş , macun değişimi ile düşer diye düşünüyorum, pazarlık yapın fiyata ama
Veya 3080 varAynı fiyata rx 7700 xt de var 7000 serisinde çok önemli değişiklikler var mı cs valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım
Veya 2 3 bin TL fazlaca 3090Aynı fiyata rx 7700 xt de var 7000 serisinde çok önemli değişiklikler var mı cs valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya 3080 var