kerimdoruk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
arkadaşlar arkadaşım rat veya trojan yedi riot hesabı çalındı bios formatı değil fakat windows formatıyla virüs geçer mi?
Bios formatı diye bir şey ilk defa duydum ama normal formatta geçerarkadaşlar arkadaşım rat veya trojan yedi riot hesabı çalındı bios formatı değil fakat windows formatıyla virüs geçer mi?
anakart değiştirmek felan gerekiyormu?Bios formatı diye bir şey ilk defa duydum ama normal formatta geçer
Bios formatı pcye virüs bulaştığında bios pilini söküp yerine 500mg Parol tablet yerleştirilerek yapılıyor.Bios formatı diye bir şey ilk defa duydum ama normal formatta geçer
format yeterli brom bios formatı diye bir şey yok biosa yapabileceğin max şey ya güncellemek ya da pilini söküp tekrardan takmakarkadaşlar arkadaşım rat veya trojan yedi riot hesabı çalındı bios formatı değil fakat windows formatıyla virüs geçer mi?
arkadaşım rat veya trojan yediği için sordum windows formatıyla geçermi virüsonu düşünüyoruz.Bios formatı pcye virüs bulaştığında bios pilini söküp yerine 500mg Parol tablet yerleştirilerek yapılıyor.
Düz format atın problem çözülür. Takitili isen değiştir tabi + flash diskide değiştir taktiysan PC yeanakart değiştirmek felan gerekiyormu?