300-400 bin öğrenci araç önerisi

Biraz boyası değişeni var ama öğrencisin zaten sende illa bu arabayı haşat edeceksindir.
hocam 300-400 lük araba zaten eskimiştir örnek veriyorum toyota yarisle yanmı vereyim xd

Megane 2 varken alınmaz klima var star stop var
megane 2 benimde aklıma geldi fakat km ler aşırı yüksek 300k falan sorun olurmu hiç bilgim olmadıgından bilmiyorum. ama zaten symbolünde 200k civarıdır ama meganler aşırı fazla.

megane 2 benimde aklıma geldi fakat km ler aşırı yüksek 300k falan sorun olurmu hiç bilgim olmadıgından bilmiyorum. ama zaten symbolünde 200k civarıdır ama meganler aşırı fazla.
300 e alıyorsun hocam araç tabikide yüksek olacak bu fiyata düşük km istersen biraz düşük modellere bakacaksın

megane 2 ile verebilirsin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral önermiyormuyum megane 2 işte al gayet iyi araba
yok ondan değil hocam mesajınız hem geç geldi hemde at arabası falan diyince konuyu trollüyorsunuz gibi oldu bi tık. kusura bakmayın.

300 e alıyorsun hocam araç tabikide yüksek olacak bu fiyata düşük km istersen biraz düşük modellere bakacaksın
hocam 350-400 civarına 170k km symbol falanda buldum sürme fırsatımda oldu hoşuma gitti ama megane daha bi geniş gibi. hemde dediğiniz gibi daha çok özellik var.

hocam 350-400 civarına 170k km symbol falanda buldum sürme fırsatımda oldu hoşuma gitti ama megane daha bi geniş gibi. hemde dediğiniz gibi daha çok özellik var.
Dediğim gibi güzel araba ama ben kendim beğenmiyorum.

linelarda güzelmiş attığınız ilanlardan yola çıkarak baktım birazcık. attığınız ilandaki arabada temizmiş baya güzelde duruyor. tabi merak ettiğim için öneri istedim. teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri