kayra2321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Bune hocam at arabası mı buhocam araba olarak![]()
Bune hocam at arabası mı buhocam araba olarak![]()
hocam 300-400 lük araba zaten eskimiştir örnek veriyorum toyota yarisle yanmı vereyim xdBiraz boyası değişeni var ama öğrencisin zaten sende illa bu arabayı haşat edeceksindir.
Megane 2 varken alınmaz klima var star stop varhocam peki sybol 2008 2012 kasasına ne diyorsunuz 65bg olan?
Görsel olarak beğenmem astra h alır geçerim.hocam peki sybol 2008 2012 kasasına ne diyorsunuz 65bg olan?
hocam lütfen öneriniz yoksa yazmayın mesaj.Bune hocam at arabası mı bu
megane 2 ile verebilirsin hocamhocam 300-400 lük araba zaten eskimiştir örnek veriyorum toyota yarisle yanmı vereyim xd
Kral önermiyormuyum megane 2 işte al gayet iyi arabahocam lütfen öneriniz yoksa yazmayın mesaj.
megane 2 benimde aklıma geldi fakat km ler aşırı yüksek 300k falan sorun olurmu hiç bilgim olmadıgından bilmiyorum. ama zaten symbolünde 200k civarıdır ama meganler aşırı fazla.Megane 2 varken alınmaz klima var star stop var
300 e alıyorsun hocam araç tabikide yüksek olacak bu fiyata düşük km istersen biraz düşük modellere bakacaksınmegane 2 benimde aklıma geldi fakat km ler aşırı yüksek 300k falan sorun olurmu hiç bilgim olmadıgından bilmiyorum. ama zaten symbolünde 200k civarıdır ama meganler aşırı fazla.
yok ondan değil hocam mesajınız hem geç geldi hemde at arabası falan diyince konuyu trollüyorsunuz gibi oldu bi tık. kusura bakmayın.megane 2 ile verebilirsin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral önermiyormuyum megane 2 işte al gayet iyi araba
Problem yokyok ondan değil hocam mesajınız hem geç geldi hemde at arabası falan diyince konuyu trollüyorsunuz gibi oldu bi tık. kusura bakmayın.
hocam 350-400 civarına 170k km symbol falanda buldum sürme fırsatımda oldu hoşuma gitti ama megane daha bi geniş gibi. hemde dediğiniz gibi daha çok özellik var.300 e alıyorsun hocam araç tabikide yüksek olacak bu fiyata düşük km istersen biraz düşük modellere bakacaksın
Dediğim gibi güzel araba ama ben kendim beğenmiyorum.hocam 350-400 civarına 170k km symbol falanda buldum sürme fırsatımda oldu hoşuma gitti ama megane daha bi geniş gibi. hemde dediğiniz gibi daha çok özellik var.
linelarda güzelmiş attığınız ilanlardan yola çıkarak baktım birazcık. attığınız ilandaki arabada temizmiş baya güzelde duruyor. tabi merak ettiğim için öneri istedim. teşekkür ederim.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: