merthenics.guler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Tuf serisini tavsiye etmiyorum forumda çok şikayet vardıPeki bu nasil hocam Alınır mı? sogutmasi nasil bilginiz varmi
Tuf serisini tavsiye etmiyorum forumda çok şikayet vardıPeki bu nasil hocam Alınır mı? sogutmasi nasil bilginiz varmi
Bu bütçeye ciddi ciddi 4050 mi önerdin![]()
Asus Rog Strix G16 G614JU-N3196Zi713 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4050 16" W11P Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix G16 G614JU-N3196Zi713 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4050 16www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dell G15 ve 16 da ekran kartı watt kitleme sorunu var çok büyük bir sorun alıp uğraşmaya değmez.
Bir dakika kör oldum.Bu bütçeye ciddi ciddi 4050 mi önerdin![]()
yeni nesil eski nesil ,fark var mı hocam gözlemlediğiniz. Yeni g16 da var eskisinde yoktur gibi.30 watt da kalıyor hocam keşke 100 watt olsa en azından etki etmez pek 100 watt ama 30 watt harbi dip seviye.
sıcaklık vs. fark etmiyor bir anda 30 watt da kitleniyor sebepsizce.
yazılımında problem var hala muzdaripler bu sorun hakkında.yeni nesil eski nesil ,fark var mı hocam gözlemlediğiniz. Yeni g16 da var eskisinde yoktur gibi.
dell laptop zaten aldırmıyorum bir şeylerinde problem olduğunu biliyorum da ne denli sorunlu bir laptop olduğundan emin değilimyazılımında problem var hala muzdaripler bu sorun hakkında.
O fiyata asla ama asla 4060 alınmazKesinlikle tavsiye ederim harika bir cihaz aktif olarak kullanıyorum ram'i 48 gb yaptım 990 pro ssd taktım canavar gibi çalışıyor
3 fanlı bir cihaz soğutması çok çok iyi genel anlamda çok memnunum , biraz daha pahalı diğer markalara göre ama daha premium olduğunu hissedebiliyorsun
Oyun dışında pek bir işlevi yok paraya kıyıp daha kalitli modellere yönelin bütçe söylerseniz birşeyler bulurum@Ruffian hocam victus 16 kullanıcısıyım keşke neden alınmamalı konunuzu daha önce görseydim, oyuncu değilim ufak tefek AOE tarzı oyunlar oynarım. İşim gereği sık sık statik analiz programı ve autocad kullanıyorum, ekran kartı olsun yeter diyebileceğim ama işlemcisi mümkünse kısıtlanmamış bol çekirdekli bir makine önerebilir misin fiyat aralığı 30 35 bin lira.
Burası yeri mi bilmiyorum ama victus 16 r1058nt 14500hx işlemcisine güvenip aldım, inşaat mühendisi arkadaşlara önermiyorum, 3630qm ile aynı düzeyde performans alıyorum nerdeyse
şuan için 40 ı aşamam hocam değmez derseniz bir süre daha devam edeceğim victus ileOyun dışında pek bir işlevi yok paraya kıyıp daha kalitli modellere yönelin bütçe söylerseniz birşeyler bulurum
40 a çok bir şey bulamayız hocam idare edin derim ben gene bakarım ama.şuan için 40 ı aşamam hocam değmez derseniz bir süre daha devam edeceğim victus ile
Alınır yada alınmaz kişi tercihi dandik markalarla uğraşmak istemediğimden az daha paraya kıyıp Asus aldım öncesinde casper , monster , hp bilgisayarlar kullandım ve o cihazın keyfini hiçbiri veremedi kenar aydınlatması da çok hoş gözüküyor yani tercih meselesi diyelim bunaO fiyata asla ama asla 4060 alınmaz