GS - FB Derbisini Nasıl izlerim ?

Hocam TV'den girince bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır diyor. TV'den izleyemeyeceksem nereden izleyecem ben bunu harbiden çıldırtacaklar
720 p izliyorsunuz. Daha üst görüntü yok. Laptop yada telefondan izleyebilirsiniz. Yada TV Google TV ise APK indirip ordan açabilir yada webten girip öyle izleyebilirsiniz diye biliyorum

720 p izliyorsunuz. Daha üst görüntü yok. Laptop yada telefondan izleyebilirsiniz. Yada TV Google TV ise APK indirip ordan açabilir diye biliyorum
Googledan izleniyor sorun yok da uygulamadan süper dolu paketini alınca da mı aynı şey oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan 350 TL'yi elemanın beleşe aldığı şeye verdik

Googledan izleniyor sorun yok da uygulamadan süper dolu paketini alınca da mı aynı şey oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan 350 TL'yi elemanın beleşe aldığı şeye verdik
Maksimum 2 kod kullanılıyor yani ücretsiz 2 ay kullanıyorsunuz. Kendi paranla alırsan oluyor mu, onu bilmiyorum.

Kardeşlerim yandexi açmanız yeterli olacaktır.

İnatbox telefondan kasıyormu bende oradan izlerim belki
Telefonda normal maçlarda sorun olmuyor ama bu maç biraz sıkıntili olabilir. Ben tvde inat box üzerinden de sorun yaşamıyorum. Ama bu maç sıkıntı olacak gibi hissettim onun için başka çare arıyorum

Telefonda normal maçlarda sorun olmuyor ama bu maç biraz sıkıntili olabilir. Ben tvde inat box üzerinden de sorun yaşamıyorum. Ama bu maç sıkıntı olacak gibi hissettim onun için başka çare arıyorum
Pc Gelseydi ondan izlerdim , bilgisayarciya götürdüm 3 gündür soğutucu montajliyor herif 😃

inatbox tek atar hepsine :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,920
Üyeler
174,798
Son üye
DârligBjørn
Geri