Rampage'in sensörü iyi olabilir ama malzeme kalitesi iyi değil, Logitech alması daha iyi olur.Hayır Rampage'nin sensörü Dünya'nın en iyisi denebilir, Logitech ortalama yoksa bizde Logitech alacaktık
Rampage'in sensörü iyi olabilir ama malzeme kalitesi iyi değil, Logitech alması daha iyi olur.Hayır Rampage'nin sensörü Dünya'nın en iyisi denebilir, Logitech ortalama yoksa bizde Logitech alacaktık
bende aynı şekil düşünüyorum sensörleri öğrenmem için nereden bakmam doğru olurRampage'in sensörü iyi olabilir ama malzeme kalitesi iyi değil, Logitech alması daha iyi olur.
teşekkürlerYani bütçen yetiyorsa Lightsync alabilirsin, ışıklandırması daha iyi.
Logitech'in kendi sitesinden bakabilirsin.bende aynı şekil düşünüyorum sensörleri öğrenmem için nereden bakmam doğru olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
Markalar yer değiştirseydi öyle demezsin amaRampage'in sensörü iyi olabilir ama malzeme kalitesi iyi değil, Logitech alması daha iyi olur.
Çoğu diyorsunuz hocam bu değil, ayrıca sadece markaya bakarak konuşmayın ben denedim mesela Alpha X, Drop, Drop Plus, Styles, Titan X, Sector, R6, Ultimate vb. Birçok ürün kalitelineden öyle diyorsun adam doğru demiş ayrıca markaya bakmaya gerek yok rampagenin ürünlerinin çoğu kalitesiz
o dediklerini bende biliyorum bende alpha x kullandım ayrıca mesela James Donkey 710-711 varken neden gidip alpha x rgb ye vereyim j.d 219 tl alpha x 200-250 tlÇoğu diyorsunuz hocam bu değil, ayrıca sadece markaya bakarak konuşmayın ben denedim mesela Alpha X, Drop, Drop Plus, Styles, Titan X, Sector, R6, Ultimate vb. Birçok ürün kaliteli
Dostum kalitesiz değil ama sen atla eşeği bir tutuyorsun logitech mi rampage mi diye bir soru sorsam ne dersinÇoğu diyorsunuz hocam bu değil, ayrıca sadece markaya bakarak konuşmayın ben denedim mesela Alpha X, Drop, Drop Plus, Styles, Titan X, Sector, R6, Ultimate vb. Birçok ürün kaliteli
ben bunu almayı düşünüyorum arkadaşımda vardı sevdim bende ürün linki : https://www.trendyol.com/gamepower/...MI0q6dncr_6gIVj6SyCh1oFQxkEAkYASABEgLxO_D_BwE hemde 139 tlDostlar elim ortalama bir boyutta genelde FPS oyunları oynuyorum maksimum 180 TL olacak şekilde mouse önerir misiniz ?
Modele göre değişir eğer Rampage Sector ve Logitech G102 ise zaten ben 2 gün önce seçtim ve aldım Sector, ayrıca ben markaya değil özelliklere bakarımo dediklerini bende biliyorum bende alpha x kullandım ayrıca mesela James Donkey 710-711 varken neden gidip alpha x RGB ye vereyim j.d 219 TL alpha x 200-250 TL
Dostum kalitesiz değil ama sen atla eşeği bir tutuyorsun logitech mi rampage mi diye bir soru sorsam ne dersin
tamam özellik olarak bakarsan rampage daha çabuk yıpranan bir marka olduğu için insanlar çakma aletlere logo basıyor diyor bu bir algı ama cidden çok kaliteli değil hayırlı olsunModele göre değişir eğer Rampage Sector ve Logitech G102 ise zaten ben 2 gün önce seçtim ve aldım Sector, ayrıca ben markaya değil özelliklere bakarım
Yahu bütün ürünlerine marka basılıyor, alınabilecek bazı ürünleri var onlarıda söylüyoruz. Logitech, SS gibi markaların ürünleri varken Rampage, Gamepower gibi markaların ürünleri alınmaz. İstersen üstüne en kaliteli sensörü koy yinede alınmaz, malzeme kalitesi kötü. Klavyeleri desen ne olduğu belli olmayan switchler kullanılıyor, piyasanın en düşük switchleri. Kısacası Rampage'in ürünlerini SS, Logitech gibi markalarla karşılaştırmak doğru değil.Modele göre değişir eğer Rampage Sector ve Logitech G102 ise zaten ben 2 gün önce seçtim ve aldım Sector, ayrıca ben markaya değil özelliklere bakarım
sacası Rampage'in ürünlerini SS, Logitech gibi m
kesinlikle katılıyorum.Yahu bütün ürünlerine marka basılıyor, alınabilecek bazı ürünleri var onlarıda söylüyoruz. Logitech, SS gibi markaların ürünleri varken Rampage, Gamepower gibi markaların ürünleri alınmaz. İstersen üstüne en kaliteli sensörü koy yinede alınmaz, malzeme kalitesi kötü. Klavyeleri desen ne olduğu belli olmayan switchler kullanılıyor, piyasanın en düşük switchleri. Kısacası Rampage'in ürünlerini SS, Logitech gibi markalarla karşılaştırmak doğru değil.