Yardım Temu İadem Yatmıyor ( Papara )

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
719
selamlar arkadaşlar okuldayken temu indirim bildirimi attı bende anlık gaz ile bütün aylık para ile alışverış yapdım eve gidince pişman oldum iade başlatım 19 şubatta diğer arkadaşlara 5 10 dk da yatmış benimki kaç gün oldu yatmadı papara

1740597501017.png

Güncelleme: itiraz oluşturdum papara üzerinden olumlu sonuçlandı parma.simdi yattı

Son düzenleme:
bende qnb var aldığımdan çok iade siparişim var param hızlıca yatırılyor. Bankan ile görüş bi temu bizden para çıktı demiş çünki

yatar.

TEMU parayı yatırmış, papara henüz hesabına geçirmemiş. Bu şirket bu işlerde çok yavaş çalışıyor.

selamlar arkadaşlar okuldayken temu indirim bildirimi attı bende anlık gaz ile bütün aylık para ile alışverış yapdım eve gidince pişman oldum iade başlatım 19 şubatta diğer arkadaşlara 5 10 dk da yatmış benimki kaç gün oldu yatmadı papara

Alıntıyı görüntüle
bendede yatmadı mecbur harcama itirazı açtım ama o da 45 sürüyormuş maalesef

TEMU parayı yatırmış, papara henüz hesabına geçirmemiş. Bu şirket bu işlerde çok yavaş çalışıyor.
aradım paparayı geri odeme gözükmediğini soyledi ziraata 0 dk da yatırmışlardı daha onceden iade
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende qnb var aldığımdan çok iade siparişim var param hızlıca yatırılyor. Bankan ile görüş bi temu bizden para çıktı demiş çünki
aradım paparayı geri odeme gözükmediğini soyledi

inşallah

bendede yatmadı mecbur harcama itirazı açtım ama o da 45 sürüyormuş maalesef
1.5 ay okul kapanacak o zamana :D

aradım paparayı geri odeme gözükmediğini soyledi ziraata 0 dk da yatırmışlardı daha onceden iade

aradım paparayı geri odeme gözükmediğini soyledi

inşallah

1.5 ay okul kapanacak o zamana :D
yapacak başka hiçbirşey yok maalesef. Artık papara kullanırken 2 defa düşürsünüz

21 şubattan beri bende iademi bekliyorum :D 1700tl hala gelecek.. Ziraat kullanıyorum.

temuya ulaş bankaya iade ettikleri referans numarasını iste o ref no yu bankana ver iadeni direk yaparlar

12 Şubattan beri 1700tl bekliyorum.

Yapmıyorlar. Sistemde gözükmüyormuş. İtiraz etttim, bekliyorum.
Aynen bende aradım sistemde gözükmüyor dedi. Temu iadenin yapıldığına dair bir belge yolladı orada bir kod var ama bir şe yaramıyor büyük ihtimal. Ürün alırken parayı anında çekip, iade işleminde 30 gün müddet vermesi çok saçma.

Aynen bende aradım sistemde gözükmüyor dedi. Temu iadenin yapıldığına dair bir belge yolladı orada bir kod var ama bir şe yaramıyor büyük ihtimal. Ürün alırken parayı anında çekip, iade işleminde 30 gün müddet vermesi çok saçma.
Temu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ziraat kredi kartı ile yaptığım alışverişin iadesi 1 saat içinde gerçekleşti. Ziraat banka kartı ile yaptığım alışveriş iadesi 12 Şubattan beri arafta kaldı. Temu yolladık diyor ve kanıt olarak kod atıyor. Ziraat Bankası gelmediğini söylüyor.

Geri