Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
sitenin neresinden oluşturuyorsunuz hocam destek talebi?Ben siteden destek talebi oluşturdum. Arayıp talebinizi işleme aldık dediler.
sitenin neresinden oluşturuyorsunuz hocam destek talebi?Ben siteden destek talebi oluşturdum. Arayıp talebinizi işleme aldık dediler.
Benim de iptal edildi. 1 adet aldim kart ile ödedim thh başvurursak savunma ne olacak eşitlik ilkesine aykırılık miiptal geldi bir adet almıştım. thh ye başvurmayacaktım ama ürünü alanlar kargolananlar var. thh şart.
ekran görüntüsü atabilir misiniz kargolandığına dair? faydası olur bize.Bir adet aldım ve 17.27 itibarıyla kargo verildi mesajı geldi.
işine yararsa kullanEkran görüntüsü atarsanız eşitlik ilkesine aykırı davranış olarak thh başvurusu yapılabilir
Siparişlerim kısmının hemen yanında.sitenin neresinden oluşturuyorsunuz hocam destek talebi?
gördüm hocam teşekkür ederim mail göndermemi istediler gönderdimSiparişlerim kısmının hemen yanında.
e kardeşim gidenlere neden gidiyor o zaman derler adama müşteri mi seçiyor bunlarmh ile görüştüm inceleme yapılacak dendi ama fiyat etiket hatası var bu üründe muıhtemelen iptal olur ücret trarafınıza iade edilir dendi fyi