Hocam ryzen5 5600 ile 1080pde nasıl olur? Sonradan am5e geçilecek idare edilir mi amaç pubg oynamakalmak isteyenlere bilgi
bu arkadaş 7600 ve 4060 tokatlıyor üstüne 12gb vrama sahip ve her güncellemeyle performanı artmaya devam ediyor resmen böyle bir kart için fiyat mükemmel almak isteyenler kesinlikle çöksün.
cuk oturur am5 te de çok iyi iş yapar alabilirsin.Hocam ryzen5 5600 ile 1080pde nasıl olur? Sonradan am5e geçilecek idare edilir mi amaç pubg oynamak
Sorun yaşatmaz gayet güçlü işlemci besler b580 ,bu arada sistem ddr4mu ddr5mi?
3000 serisinin ddr4 olduğunu bilmiyordum evet ama 3700x ucu ucuna darboğazlada olsa besler,yanlızca darboğaz olacaağını yazmayı unutmuşum3700x işlemcim var diyo gayet güçlü işlemci besler diye yorum atıyorsunuz. Daha 3000 serisinin yalnızca ddr4 olduğunu bilmiyorsunuz.
250 dolar zaten 9.100tl bence 10.5k felan olsa iyi o kadar vergi yükleniyor üstüne 250dolara zor gelir250 dolara gelsin alınır
kral bu arada witcher 3 indiriyom yarın yazarım sana sonuçları2024-2025 yılında çıkmış oyunlarda sorun yok ama mesela 2015-2019 arasında çıkan 3A oyunlarda deneyebilirsin.
Boykot bu marka almayın aldırmayın
Denedin mi?yarın senın için deneyıp yazcam kanka
Bende yazmaya girmiştim witcher 3 ultra 80 fps civarı lag vs olmadı güzel gidiyor şimdilik testler vs. Bi kaç gune alabilirsem black myth wukong alıp deneyecem bide dying light 2Denedin mi?
Ama hoşuma gitmeyen bi durum var,fsr konusunda kötü,xess acinca fsra göre 15-20 fps farkediyor neredeyseBende yazmaya girmiştim witcher 3 ultra 80 fps civarı lag vs olmadı güzel gidiyor şimdilik testler vs. Bi kaç gune alabilirsem black myth wukong alıp deneyecem bide dying light 2
AC origins, oddyssey, walhalla varsa bunlarda da deneyebilirsin.Bende yazmaya girmiştim witcher 3 ultra 80 fps civarı lag vs olmadı güzel gidiyor şimdilik testler vs. Bi kaç gune alabilirsem black myth wukong alıp deneyecem bide dying light 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama hoşuma gitmeyen bi durum var,fsr konusunda kötü,xess acinca fsra göre 15-20 fps farkediyor neredeyse
Bi kaç güne almayı planlıyorum galiba indirimdeydi,black myth wukongta çok zorluyormus onuda alabilsem deneyeceğim ( gow Ragnarokta almayı planlıyorum.)AC origins, oddyssey, walhalla varsa bunlarda da deneyebilirsin.
internetteki 9800x3d ile yapilan testlerle kendi ekran kartini karsilastirdinmi 9800x3d o zaten fark olur diyorsan 4060 da fark olmuyordu ayni performansi veriyordu iki islemcidedeben i5 14400f ile hiç sorun yaşamadım aksine performansı mükemmel hatta,belkide amd işlemcilerle optimizasyonu kötüdür bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aradaki fiyat farkına ve performans farkına bakılırsa b580 her türlü daha mantıklı ,ara sıra 10.5kya bile düşüyor bu kart