40000-45000 tl laptop onerisi

aercans

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba, 144 veya 165 hz ve üzeri, 17 inç ve üzeri, en az 16 gb ram, 500 gb - 1tb ssd, 4060 veya 4070 ekran kartlı ve mümkünse amd işlemci olmazsa intel de olabilir bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
bunu bulabildim 17 inç ve üzeri hocam.

kardo 45W 4060 benim 3050Ti dan kötü performans verir iyi misin?
Asus tuf önerebilirim üstüne kendinde ekleme yaparsın m2 vs tadından yenmez.
Edit: 45K ya kadar çıkmak ve 17 inç istemişsin msi katana tek çözüm bu şekilde benim için.

Ciddi ciddi bu bütçeye 4050 mi öneriyorsun?
edit yaptım bütçeyi 40 sandım ben ayriyeten 17 inç demiş ondan da düzelttim 15 falan istemiyor galiba ki attığım msi bayağı iyi ve istediği her şey var

Kasası iyi değil.
Böyle sebep olmaz nette herkes aynı muhabbeti yapıyor yok kasası yok ısınması falan. Adam laptop u yumruklamıcak ve bu bütçeye istediği tüm özellikler olan bulabildiğim tek laptop bu var ve f/p ürünü.

Hocam öneri için teşekkürler ama 17.3 inç ve üzeri olsun demiştim ve sitede ekran yenileme hızı belirtilmemiş. 4070 olacaksa tazeleme hızı fhd en az 240hz veya qhd en az 165 hz olması gerekir. Ben bir tane buldum amazon üzerinden ve 6 taksit yapıyor peşin fiyatına, sizce bu ekran kartı(115W + 25W) hala iş görür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da soğutucu, 1000 rpm ve alüminyum kasa.

Son düzenleme:
Hocam öneri için teşekkürler ama 17.3 inç ve üzeri olsun demiştim ve sitede ekran yenileme hızı belirtilmemiş. 4070 olacaksa tazeleme hızı fhd en az 240hz veya qhd en az 165 hz olması gerekir. Ben bir tane buldum amazon üzerinden ve 6 taksit yapıyor peşin fiyatına, sizce bu ekran kartı(115W + 25W) hala iş görür mü?

Bu da soğutucu, 1000 rpm ve alüminyum kasa.
Özelliklerine buradan bakabilirsiniz.
Sırf 17 inç olmadığı için vs tercih etmemeniz yanlış bence. Bu fiyata daha iyisi yok. Ayrıca 3 yıl garantisi var.

Geri