- Reaksiyon skoru
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende stok fan kullanıyorum ısınma problemim yok zamanında termal macununu yeniliyorum i3 ten daha iyi galiba kalsın ozmn böyle devam edeyim
hocam haklısınız o konuda ama ilerde 5600 geçerse soğutucu derdi olmaz diye dedim ve bende soğutucu olmadan 12.5wk değerine sahip bir macun kullandığımda 65-70 i geçmiyordu. (stok soğutucu.)hocam ben stok fanla kullanıyordum 75 derecede falan sorunsuz çalışıyordu eski nesil bir işlemci sonuçta ihtiyaç yok sanki hava sıvı soğutmaya belki ucuz yollu 600 liralık falan kule fanlar değerlendirilebilir diyeceğim ama zaten işlemci 1300 lira
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hani işlemciden pahalı soğutucu almak biraz komik saçma olmaz mıydı
böyle devam et ilerde 5600 geçersin harika olur.bende stok fan kullanıyorum ısınma problemim yok zamanında termal macununu yeniliyorum i3 ten daha iyi galiba kalsın ozmn böyle devam edeyim
anladım hocam bende vatandan almış zalman marka 5600 ü ilk takacağımda çünkü işlemci elime ulaşmıştı kulefan da gelmişti akşam montajlayacaktım mx4 beklemek istemedim baktım vatanda güzel bir şey var mı 8 termal derecesiydi sanırım aldım kullanıyorum dark x123 ile kasam biraz sıkıntılı tek fan önde ama ona rağmen maks 70 gördümhocam haklısınız o konuda ama ilerde 5600 geçerse soğutucu derdi olmaz diye dedim ve bende soğutucu olmadan 12.5wk değerine sahip bir macun kullandığımda 65-70 i geçmiyordu. (stok soğutucu.)
böyle devam et ilerde 5600 geçersin harika olur.
tamamdır ozamanhocam haklısınız o konuda ama ilerde 5600 geçerse soğutucu derdi olmaz diye dedim ve bende soğutucu olmadan 12.5wk değerine sahip bir macun kullandığımda 65-70 i geçmiyordu. (stok soğutucu.)
böyle devam et ilerde 5600 geçersin harika olur.
termal macunu 6 ayda bir değişiyorum sıcaklık konusunda hiç sıkıntı çekmedimanladım hocam bende vatandan almış zalman marka 5600 ü ilk takacağımda çünkü işlemci elime ulaşmıştı kulefan da gelmişti akşam montajlayacaktım mx4 beklemek istemedim baktım vatanda güzel bir şey var mı 8 termal derecesiydi sanırım aldım kullanıyorum dark x123 ile kasam biraz sıkıntılı tek fan önde ama ona rağmen maks 70 gördüm
6 ay değil yılda bir kere değişseniz yeter hocam termal macun mx4-mx6 , kryonaout yada noctuanın macunlarıysa kalitelidir yılda bir kere yeterli.tamamdır ozaman
termal macunu 6 ayda bir değişiyorum sıcaklık konusunda hiç sıkıntı çekmedim
6 ay sonra ısınmaya başlıyor 1 yıl olmadan bilgisayar ısındığı için kapanıyor6 ay değil yılda bir kere değişseniz yeter hocam termal macun mx4-mx6 , kryonaout yada noctuanın macunlarıysa kalitelidir yılda bir kere yeterli.
güzel model aslında alayım 1 yıl kullanayım diyorsanz kryonaout öneririm 1gr ama 12.5 wk değer var veya arctix mx4-mx6 da alınabilir. bende 2600x vardı 1 yıl kullanıyordum kryonaout ile.6 ay sonra ısınmaya başlıyor 1 yıl olmadan bilgisayar ısındığı için kapanıyor
Corsair XTM50 CT-9010002-WW modelini kullanıyorum
şuan 5.yıldayım hala bitmedi 7 8 ayda bir değiştirmeme rağmengüzel model aslında alayım 1 yıl kullanayım diyorsanz kryonaout öneririm 1gr ama 12.5 wk değer var veya arctix mx4-mx6 da alınabilir. bende 2600x vardı 1 yıl kullanıyordum kryonaout ile.
sıcaklık 70 üstüne nadir çıkıyorşuan 5.yıldayım hala bitmedi 7 8 ayda bir değiştirmeme rağmen
2.6 gram mı 5 yıldır bitmedi o zaman çok fazla az sürüyorsunuz sanırım 1 gram sürmek en iyisi oluyor genelde.şuan 5.yıldayım hala bitmedi 7 8 ayda bir değiştirmeme rağmen
sıcaklık 70 üstüne nadir çıkıyor
fazlasıda zararlı oluyor diye biliyorum üstünü kapatacak şekilde sürüp yayıyorum sistemi alalı 5 olmuş termal macun 3 yılolmuş2.6 gram mı 5 yıldır bitmedi o zaman çok fazla az sürüyorsunuz sanırım 1 gram sürmek en iyisi oluyor genelde.
ha tamam o zaman sıkıntı yok 2.6 gram 3 kullanımlık hemen hemen ondan dedim azıcık daha koyup öyle deneyin 1 yıl götürmezse devam ben de stok fan ile 1 sene kullandım çünkü kryonaout ile.fazlasıda zararlı oluyor diye biliyorum üstünü kapatacak şekilde sürüp yayıyorum sistemi alalı 5 olmuş termal macun 3 yılolmuş