- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güvenemedim hocam elimde başka eski bir anakart var diagramini bulamadım acaba taksam çalışır mıBenzer boyutta bir smd kondansatör tak yüzde 90 çalışır
Çok güvenemedim hocam elimde başka eski bir anakart var diagramini bulamadım acaba taksam çalışır mıBenzer boyutta bir smd kondansatör tak yüzde 90 çalışır
Buldum da parça bulmak sıkıntı korkum şu bu sorunu çözsem bile görüntü alamamak anakart kronik sorunlu durduk yere bios bozan var güney-kuzey köprüsü yakan var çok ilginç bı AnakartMarka modeline bakıp, anakart fotosundan bile anlaşılabilir kondansatör ise.
Elinde işlemcisi neyim yoksa boşuna para harcama.Buldum da parça bulmak sıkıntı korkum şu bu sorunu çözsem bile görüntü alamamak anakart kronik sorunlu durduk yere bios bozan var güney-kuzey köprüsü yakan var çok ilginç bı Anakart
Varda ne kadar maliyeti çıkar anakart parasını geçer diye korkuyorumElinde işlemcisi neyim yoksa boşuna para harcama.
Brom kondansatörü ya parçacı dan ya da hurda bi anakartttan söküp lehimleceksin,Varda ne kadar maliyeti çıkar anakart parasını geçer diye korkuyorum
Hayır o değil aynı kondasistorü buldum taktırdım diyelim yine görüntü gelmez diye korkuyorum o yüzden bire bir aynı kapasitörü bulup hata oranını düşürmek istiyorumBrom kondansatörü ya parçacı dan ya da hurda bi anakartttan söküp lehimleceksin,
Elin yatkın ise sen de atarsın lehimini.
Değilse elektronikçinin insafına kalmış,
200 de alabilir 500 de...
Gelmeyebilir garanti yok.Hayır o değil aynı kondasistorü buldum taktırdım diyelim yine görüntü gelmez diye korkuyorum o yüzden bire bir aynı kapasitörü bulup hata oranını düşürmek istiyorum