Reis sen sıvı soğutmandan memnun musun ben 4080 + ryzen 9 9900x ile kullanacağım, sende 850w mı alaıym almışkenHocam tertemiz kullanıyorum aktif tertemiz mis gibi sıcak aylarda daha test etmedim ama bakıcam bilgine...
kullandığın fanların markası neİ5 10600K İLE Tüm çekirdekler 5.0 olucak şekilde 1.325v ile bir fiil 1 sene kullandım 250w anlık tüketimlerde bile soğuttu maşallah Düşünme al 3k için makul ve güzel fiyat.
![]()
Corsair H150i Elite Capellix - İ5 10600k ALcore 5.0 Stress Oyun Testleri [RESİMLİ] | DonanımHaber Forum
WARZONE Değerleri Yakında Eklenecek. Selamlar, İstanbul da oturmaktayım hali ile sıcak ve nemli odamda klima bulunmuyor Testler bu aşamada yapılmıştırforum.donanimhaber.com
İlk 3 ay kendi fanlarını kullandım Sonra dan kasa daki tüm fanları Corsair Ml120 ile değiştirmiştim.Kasada
kullandığın fanların markası ne
Corsair soğutucu alırsan kendi uygulamasını kullanıcaksın zaten.F
fanların rengi msi uygulamasından kontrol ediliyor mu
Corsair soğutucu alırsan kendi uygulamasını kullanıcaksın zaten.
Corsair soğutucuyu aldım şimdi de onla beraber bu fanları da alsam msi mystic light mi ne onla berabr kontrol edemiyor muyumCorsair soğutucu alırsan kendi uygulamasını kullanıcaksın zaten.
Argb oldugu için temel renkler için kontrol edilebilir. Renk döngüsü animasyonlar edemezsin sadece.Corsair soğutucuyu aldım şimdi de onla beraber bu fanları da alsam msi mystic light mi ne onla berabr kontrol edemiyor muyum
ArgbRgb mi iyi argb mi hocam