RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,402
Bajaj, Tvs, benelli, hondanın 125 likleri sıfır veya ikinci el bunlara bakabilirsinnaked olarak ne onerirsin pek i
naked olarak ne onerirsin peki
Bajaj, Tvs, benelli, hondanın 125 likleri sıfır veya ikinci el bunlara bakabilirsinnaked olarak ne onerirsin pek i
Gel istanbulda civicle yakalanma bide ya tam etiket cevirmelerin goz bebegişehir içi araba neyse de motor çok sıkıntı polis durdurabilir direkt. ben küçük şehirde ehliyetsiz araç kullanıyordum 2 yıl kullandım öyle bir kez çevirmeye denk geldim onda da almadıtabi kullandığın arabada etkiliyor.
Tvs apache rtr200, Bajaj pulsar ns200 Japon kadar temiz değildir ama çin kadarda kalitesiz değildirnaked olarak ne onerirsin pek i
İkinci el cb250r nasildir hocamSr250 ve Ns200 var bende Sr250 ye hiç binmiyorum, düşük cc racingtense naked önerimdir. Daha fazla zevk vereceğine eminim. Yinede racing istiyorsan sıfır olarak srk 125 (kroniği hakkında pek bilgim yok ama illaki vardır çin menşei), ikinci el olarakta CBR 125R öneririm
Temiz bakımlı ise çok güzel bir motor, ilerleyen zamanda düşünüyorum hızı konforu yeterli bana göreİkinci el cb250r nasildir hocam
dirket model olarak soylesrxen daha iyi ollurBajaj, Tvs, benelli, hondanın 125 likleri sıfır veya ikinci el bunlara bakabilirsin
Daha once vitesli bisiklet disinda 2 tekerlekli deneyimim yok ya pcx ya bunla baslayacagim sehir ici kullanim yakin mesafelerTemiz bakımlı ise çok güzel bir motor, ilerleyen zamanda düşünüyorum hızı konforu yeterli bana göre
Ben ehliyetini unutmuşum, arkadaşın dediği gibi Benelli 125s veya Tvs Raider seni üzmez. Teker veya sürekli kesiciye sokmak gibi şeyler yaparsan bu tür motorlar dayanamaz ama temiz kullanırsan başınıda ağrıtmazdirket model olarak soylesrxen daha iyi ollur
Deneyimi sürdükçe kazanıyorsunuz zaten, sürmeyi öğrendiktenten sonra yavaş yavaş turlarken alışıyorsunuz. Kafanızda büyütmenize gerek yokDaha once vitesli bisiklet disinda 2 tekerlekli deneyimim yok ya pcx ya bunla baslayacagim sehir ici kullanim yakin mesafeler
bende 2022 i20 vardı hocam memur arabası oluyor geneli, altımda ya leon ya scirocco olaydı 100 defa girdiydim çevirmeyeGel istanbulda civicle yakalanma bide ya tam etiket cevirmelerin goz bebegi
Leon scirocco golf civic f30 cevirmelerin goz bebegi bunlar polo suruyorum suan hic cevirmedilerbende 2022 i20 vardı hocam memur arabası oluyor geneli, altımda ya leon ya scirocco olaydı 100 defa girdiydim çevirmeye![]()