1.6 tdi cay motorlu stage 5 hybrid turbolu pololarıda çok alıyorlar hocam dikkat edinLeon scirocco golf civic f30 cevirmelerin goz bebegi bunlar polo suruyorum suan hic cevirmediler
1.6 tdi cay motorlu stage 5 hybrid turbolu pololarıda çok alıyorlar hocam dikkat edinLeon scirocco golf civic f30 cevirmelerin goz bebegi bunlar polo suruyorum suan hic cevirmediler
1.2 tsi allstar paket herseyi orjinal dumani birakin sesi yok cevirmeye yeltenen olmadi daha1.6 tdi cay motorlu stage 5 hybrid turbolu pololarıda çok alıyorlar hocam dikkat edin![]()
kardeşim 125cc raceing ile başlama gibi bir hata yapma bence1. soru : motoru sıfır almakistiyorum aldıktan sonra bana sıkıntı cıkarsın istemiyorum rahatca kullanabileceğim bi motor istiyorum kronik pek fazla sorunu olmasın onerilerinizi bekliyorum
2. soru : arkadaşlar ehliyetim yok şuanda 15 yaşındayım bu sene aralıkda 16 yaşıma giricem ehliyet alacağım ama o zamana cok zaman var istanbul kartalda oturuyorum okula git gel mahhale arasında sür sahile in gel yapsam yakalanma oranım ne kadar
Arkadaş 16 yaşında sanırım, a1 ehliyet alıcak 125cc üstü süremiyorTvs apache rtr200, Bajaj pulsar ns200 Japon kadar temiz değildir ama çin kadarda kalitesiz değildir
Benelli veya pulsar tercih ederdim ikisininde incelemelerini ve uzun süre kullananların videolarını izlersen kafanda daha net bir fikir oluşur.
Benim de gönlüm Pulsar dan yana ama onu taksitli alabileceğim her yok vade farksızBenelli veya pulsar tercih ederdim ikisininde incelemelerini ve uzun süre kullananların videolarını izlersen kafanda daha net bir fikir oluşur.