hyperFREAK47
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Bilmeden yorum yapmasan keşke.Yok hocam elenirsiniz geçmiş olsun başka alanlara yönelin
Bir önceki mesajdaki hocamın dediği gibi HHO için sıkıntı yaratabilir ama diğerlerinde yaratmaz.Birkaç gündürki kafamı kurcalıyor kaç derece sizce?
Msü mülakatında elenir miyim bide?
HHO girmek için kusursuz olmak gerek herhaldeBilmeden yorum yapmasan keşke.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir önceki mesajdaki hocamın dediği gibi HHO için sıkıntı yaratabilir ama diğerlerinde yaratmaz.
HHO da uçak sürmek için skolyoz çok önemli. Kusursuzluk da sadece HHO için geçerli değil maalesef. Msü genel olarak sağlıkta kusursuzluk istiyor.HHO girmek için kusursuz olmak gerek herhalde
Bizim arkadaş küçük dereceyle olsa bile elendi millete umut satmaya gerek yok sen konuşma bilmedenBilmeden yorum yapmasan keşke.
Bir önceki mesajdaki hocamın dediği gibi HHO için sıkıntı yaratabilir ama diğerlerinde yaratmaz.
Kho daha rahat sağlıktaHHO da uçak sürmek için skolyoz çok önemli. Kusursuzluk da sadece HHO için geçerli değil maalesef. Msü genel olarak sağlıkta kusursuzluk istiyor.
Belirli bir dereceye kadar izin veriliyorHa
Bizim arkadaş küçük dereceyle olsa bile elendi millete umut satmaya gerek yok sen konuşma bilmeden
Ha
Bizim arkadaş küçük dereceyle olsa bile elendi millete umut satmaya gerek yok sen konuşma bilmeden
Bildiğim bir skolyoz bu şekilde bir de ayrıca psikomotor testi var HHO için ayrı olan. Onun haricinde sağlık birebir aynı.Kho daha rahat sağlıkta
Belirli bir dereceye kadar izin veriliyor
Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .HHO girmek için kusursuz olmak gerek herhalde
Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .HHO girmek için kusursuz olmak gerek herhalde
Büyük ihtimalle G kuvvetinden ötürü 0 derece isteniyor . Gerçi okula giren 250 kişiden taş çatlasa 10 tanesi f16 pilotu oluyor .Katı bir şekilde herkesde 0 derece istemesi bence saçma.Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .
Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .
Sizin miyop astigmat kaç derece çıktı?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bak bakayım güzel kardeşim benim, boş yapan kim? Bizzat kendim gittim deneyimledim. Bu sene tekrar gideceğim. Birilerinin ağzından konuşmuyorum senin gibi. Yok arkadaşmış başka biriymiş. Git kulaktan dolma bilgilerini başka yerde sat. Uzatma.
Bildiğim bir skolyoz bu şekilde bir de ayrıca psikomotor testi var HHO için ayrı olan. Onun haricinde sağlık birebir aynı.
Bu arkadaş da atmış bir yerinden. Konuyu açan arkadaş dediğimiz gibi HHO için sormuyorsa elenmez. Benim skolyoz bu fotodakinden biraz daha eğikti ben bile elenmedim.
Sizin miyop astigmat kaç derece çıktı?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bak bakayım güzel kardeşim benim, boş yapan kim? Bizzat kendim gittim deneyimledim. Bu sene tekrar gideceğim. Birilerinin ağzından konuşmuyorum senin gibi. Yok arkadaşmış başka biriymiş. Git kulaktan dolma bilgilerini başka yerde sat. Uzatma.
Bildiğim bir skolyoz bu şekilde bir de ayrıca psikomotor testi var HHO için ayrı olan. Onun haricinde sağlık birebir aynı.
Bu arkadaş da atmış bir yerinden. Konuyu açan arkadaş dediğimiz gibi HHO için sormuyorsa elenmez. Benim skolyoz bu fotodakinden biraz daha eğikti ben bile elenmedim.
Hocam üzmek istemem ama eleme ihtimalleri yüksek. En ufak bir problemde bile sağlık kontrollerinde eleme yapıyorlar. Hatta yeri geliyor bir sorunun olmasına bile gerek kalmıyor yine eleniyorsun. Aynı olayı yaşamış tanıdıklarım vardı onlara dayanarak söylüyorum. Bu tarz kadrolar seçilirken torpilin eksik olmadığı yerlerde bir de sizin skolyoz problem yaratacaktır.Birkaç gündürki kafamı kurcalıyor kaç derece sizce?
Msü mülakatında elenir miyim bide?