Skolyoz kaç derece msü mülakatında elenir miyim?

Reaksiyon skoru
5
Birkaç gündürki kafamı kurcalıyor kaç derece sizce?
Msü mülakatında elenir miyim bide?

Ekler

• teletip_1741721395070.png
    teletip_1741721395070.png
    151.4 KB · Hit: 733
Hho için bir şey diyemeceğim elenebilirsinz ama diğer okullar için sıkıntı olmaz

Peki göz derecelerim toplamı 2.25 yapıyor göz çizdirme hakkında bilginiz, tecrübeniz varmı?

Bilmeden yorum yapmasan keşke.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir önceki mesajdaki hocamın dediği gibi HHO için sıkıntı yaratabilir ama diğerlerinde yaratmaz.
HHO girmek için kusursuz olmak gerek herhalde

HHO da uçak sürmek için skolyoz çok önemli. Kusursuzluk da sadece HHO için geçerli değil maalesef. Msü genel olarak sağlıkta kusursuzluk istiyor.

Ha
Bilmeden yorum yapmasan keşke.

Bir önceki mesajdaki hocamın dediği gibi HHO için sıkıntı yaratabilir ama diğerlerinde yaratmaz.
Bizim arkadaş küçük dereceyle olsa bile elendi millete umut satmaya gerek yok sen konuşma bilmeden

HHO da uçak sürmek için skolyoz çok önemli. Kusursuzluk da sadece HHO için geçerli değil maalesef. Msü genel olarak sağlıkta kusursuzluk istiyor.
Kho daha rahat sağlıkta

Ha

Bizim arkadaş küçük dereceyle olsa bile elendi millete umut satmaya gerek yok sen konuşma bilmeden
Belirli bir dereceye kadar izin veriliyor

Ha

1000016114.jpg
1000016110.jpg
1000016113.jpg

Bak bakayım güzel kardeşim benim, boş yapan kim? Bizzat kendim gittim deneyimledim. Bu sene tekrar gideceğim. Birilerinin ağzından konuşmuyorum senin gibi. Yok arkadaşmış başka biriymiş. Git kulaktan dolma bilgilerini başka yerde sat. Uzatma.

Kho daha rahat sağlıkta

Belirli bir dereceye kadar izin veriliyor
Bildiğim bir skolyoz bu şekilde bir de ayrıca psikomotor testi var HHO için ayrı olan. Onun haricinde sağlık birebir aynı.

Bu arkadaş da atmış bir yerinden. Konuyu açan arkadaş dediğimiz gibi HHO için sormuyorsa elenmez. Benim skolyoz bu fotodakinden biraz daha eğikti ben bile elenmedim.

KHO için soruyorum teşekkürler cevaplarınız için

Hocam bide göz çizdirme ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba?

Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .

Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi .

Büyük ihtimalle G kuvvetinden ötürü 0 derece isteniyor . Gerçi okula giren 250 kişiden taş çatlasa 10 tanesi f16 pilotu oluyor .Katı bir şekilde herkesde 0 derece istemesi bence saçma.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bak bakayım güzel kardeşim benim, boş yapan kim? Bizzat kendim gittim deneyimledim. Bu sene tekrar gideceğim. Birilerinin ağzından konuşmuyorum senin gibi. Yok arkadaşmış başka biriymiş. Git kulaktan dolma bilgilerini başka yerde sat. Uzatma.

Bildiğim bir skolyoz bu şekilde bir de ayrıca psikomotor testi var HHO için ayrı olan. Onun haricinde sağlık birebir aynı.

Bu arkadaş da atmış bir yerinden. Konuyu açan arkadaş dediğimiz gibi HHO için sormuyorsa elenmez. Benim skolyoz bu fotodakinden biraz daha eğikti ben bile elenmedim.
Sizin miyop astigmat kaç derece çıktı?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sizin miyop astigmat kaç derece çıktı?

Son düzenleme:
Birkaç gündürki kafamı kurcalıyor kaç derece sizce?
Msü mülakatında elenir miyim bide?
Hocam üzmek istemem ama eleme ihtimalleri yüksek. En ufak bir problemde bile sağlık kontrollerinde eleme yapıyorlar. Hatta yeri geliyor bir sorunun olmasına bile gerek kalmıyor yine eleniyorsun. Aynı olayı yaşamış tanıdıklarım vardı onlara dayanarak söylüyorum. Bu tarz kadrolar seçilirken torpilin eksik olmadığı yerlerde bir de sizin skolyoz problem yaratacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,628
Üyeler
185,779
Son üye
Juuizard | Clover
Geri