Neler Yeni

🔥İndirim Nestlé Beyaz Çikolata 60 g x 6 (3 kutu=18 adet) 419TL

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Erdem çay
Nestle damak antep fıstıklı stick 18gr*12 şeklinde aldım. 3 al 2 öde ile 381,86 TL ye geldi.

İyimi yoksa bumu daha iyi anlamadım :D

MoonWalk

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nestle damak antep fıstıklı stick 18gr*12 şeklinde aldım. 3 al 2 öde ile 381,86 TL ye geldi.

İyimi yoksa bumu daha iyi anlamadım :D
60 gram olarak hesaplanırsa aldığınız ürünün tanesi 35TL'ye gelmiş oluyor. Kare olanları almak daha avantajlı oluyor aslında. Fiyat olarak bu daha iyi lakin içerik bakımından aradaki farka değip değmeyeceği size kalmış.

catsped

80+
60 gram olarak hesaplanırsa aldığınız ürünün tanesi 35TL'ye gelmiş oluyor. Kare olanları almak daha avantajlı oluyor aslında. Fiyat olarak bu daha iyi lakin içerik bakımından aradaki farka değip değmeyeceği size kalmış.
35₺'ye Bim, 100 gram İsviçre'den ithal İsviçre çikolatası sattı. Şu an da 40₺'ye 100 gram Alman çikolatası satıyor. Bu kampanyaların hiçbiri gerçek kampanya değil.

MoonWalk

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35₺'ye Bim, 100 gram İsviçre'den ithal İsviçre çikolatası sattı. Şu an da 40₺'ye 100 gram Alman çikolatası satıyor. Bu kampanyaların hiçbiri gerçek kampanya değil.
Ürünlerin markaları nedir acaba? Bir bölgeye özel mi satıldı yoksa her Bim'de geçerli miydi?

catsped

80+
Ürünlerin markaları nedir acaba? Bir bölgeye özel mi satıldı yoksa her Bim'de geçerli miydi?
Her Bim'de vardı aktüel ürün olarak satıldı. Alman çikolataları da şuan halen ben alabiliyorum üzümlü ve fındıklı olacak şekilde mor ve yeşil paket olarak kasa yanında satılıyor. Birsürü var. Size yakın Bim'lerde bitmiş midir bitmemiş midir bilemiyorum.

Top Bottom