Neler Yeni

Gamepower Fujin 7.1 kulaklık alınır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım bunu alacağım H2002p ve bunun dısında kulaklık yok kı pıyasada 2002p kucuk geldı dedıgım gıbı

Son düzenleme:

Thadox

80+ Bronze
2 yıldır kullanıyorum memnunum. Pedleri geçen ay soyulmaya başladı yakın zamanda yeni ped alacağım. Oyunlarda ses kasarken vs hiç sorun yaşamadım hatta bazen arkadaşlarım lan o adamı nerden duydun dediği bile oluyor :D. Mikrofonunu da çok güzel özellikle gece yazılımından bi mod açınca ufacık fısıltı bile iletiyor net bir şekilde. Fiyatına göre iyi bide geçen gaming cuma da inidirmli bir fiyatı vardı, yarın bi bak bence. Başka merak ettiğin bir şeyi varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıldır kullanıyorum memnunum. Pedleri geçen ay soyulmaya başladı yakın zamanda yeni ped alacağım. Oyunlarda ses kasarken vs hiç sorun yaşamadım hatta bazen arkadaşlarım lan o adamı nerden duydun dediği bile oluyor :D. Mikrofonunu da çok güzel özellikle gece yazılımından bi mod açınca ufacık fısıltı bile iletiyor net bir şekilde. Fiyatına göre iyi bide geçen gaming cuma da inidirmli bir fiyatı vardı, yarın bi bak bence. Başka merak ettiğin bir şeyi varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Büyük kafaya uyar mı reis? Bir de ne kadardı geçen hafta hatırlıyor musun?

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Tugay gedik
1.5 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok çok memnunum mikrofonu mükemmel ses kaliteside baya güzel, Pedlerinde falan soyulma yok hiç

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Abdullah Aydoğdu
1.5 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok çok memnunum mikrofonu mükemmel ses kaliteside baya güzel, Pedlerinde falan soyulma yok hiç
Genelde bütün gamepower kulaklıklar ıcın dip ses problemınden bahsedılmıs

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Barış
Gamepower kai titanium da düşünebilirsin

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ege Çelikçi
Arkadaşlar Havit H2002p önermeyin lütfen, aldım kafama küçük geldi iade ettim. 1-1.5 arası bir kulaklık almak istiyorum. Bu kulaklık alınır mı? Yok derseniz daha iyi bir öneriniz var mıdır?
Fuxi h3 önerim kablolular her türlü dolanıp bozuluyor bana baya bi yıl götürsün diyorsan kablosuz almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,687
Üyeler
169,760
Son üye
Kasv4
Top Bottom