Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsair rm850e vs raijintek ampere 850w

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Doğukan Barut
yok colorfulun o modelinin soğutma sistemi cidden çok iyi dediğim gibi sorunu çözdülerse alınabilecek en iyilerden biri ram okumuyordu ssdi okumuyordu biosa girmiyordu :D çok derdi vardıda bios güncelleyince gidiyordur o problemler kasadan kasaya da değişir tabii ama ana karta fark yaratır çok olmasa da.
Beyaz ama o yüzden colorful alamam bir de zaten stoğu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendeki modeli de halbuki iyi araştırmıştım yalnız sıcaklık derecelerini dikkate almadım ya da söylemediler hatırlamıyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
efe araci

bendeki modeli de halbuki iyi araştırmıştım yalnız sıcaklık derecelerini dikkate almadım ya da söylemediler hatırlamıyorum
o sorun ramle alakalı da olabilir çünkü ben olabilecek en giriş seviye modelini kullanıyorum bsi b650 s2h yani gerçi benim bios güncel ondan sorun yaşamadım herhalde.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Doğukan Barut
o sorun ramle alakalı da olabilir çünkü ben olabilecek en giriş seviye modelini kullanıyorum bsi b650 s2h yani gerçi benim bios güncel ondan sorun yaşamadım herhalde.
dur bakalım bir de bunun gelince bios güncellmesi yapacaz

gerçi geldi evde benim anakart ajklsdjklasdkljasjkl

gerçi geldi evde benim anakart ajklsdjklasdkljasjkl
bu fiyat bandında değişikliğe gitmeye gerek var mı abim?

Satriani

80+ Silver

Günlük kullanımda ekstrem sıkıntılar yaşamazsın bu kadar takılmana gerek yok.
OC falan da yapmayacaksın büyük ihtimalle, o yüzden elindekiyle devam et.
İleride farklı nesil işlemciye geçerken, anakartı da değiştirirsin, ben de öyle yapacağım.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Doğukan Barut
Günlük kullanımda ekstrem sıkıntılar yaşamazsın bu kadar takılmana gerek yok.
OC falan da yapmayacaksın büyük ihtimalle, o yüzden elindekiyle devam et.
İleride farklı nesil işlemciye geçerken, anakartı da değiştirirsin, ben de öyle yapacağım.
yok ya öyle aman aman zorlamayacağım sadece var mı bu fiyat bandında daha iyisi ya da muadili

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
efe araci
Aynen öyle gidip 9000 serisi işlemci kullanmayacaksan al geç.

Satriani

80+ Silver
Her şeye de bu kadar detaylı takılınca kafa gidiyor bi' yerden sonra. En nihayetinde hepsinin bi' gün daha yeni nesli çıkacak, mezara götürmeyeceğiz ya. Uzaya da mekik fırlatmayacağımıza göre, altı üstü oyun oynayacaz işte. :kekw:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Doğukan Barut
Her şeye de bu kadar detaylı takılınca kafa gidiyor bi' yerden sonra. En nihayetinde hepsinin bi' gün daha yeni nesli çıkacak, mezara götürmeyeceğiz ya. Uzaya da mekik fırlatmayacağımıza göre, altı üstü oyun oynayacaz işte. :kekw:
adamsın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert
Ramleri tam okuyamayıp boot süresi uzun surebiliyor AM5 sökette özellikle EXPO açınca.
Hocam selamlar deepcool pn850m diye bir psu var bunun hakkında bilgin var mı? Bende bunu alacak oluyordum kasayla beraber geliyor diye de kötü müdür bir göz atma şansın var mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,342
İsim
Hacı
Hocam selamlar deepcool pn850m diye bir psu var bunun hakkında bilgin var mı? Bende bunu alacak oluyordum kasayla beraber geliyor diye de kötü müdür bir göz atma şansın var mı?
Fena değil kullanabilirsiniz.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Emre
Sistemin ne mesela kardeşim, ekran kartın vs çok aşırı W çeken bi' model mi, eğer böyle takıntıların yoksa kullan.
Bu konuda çok genel bi' hata ya da sorun raporu yok, yaşayanlar mutlaka vardır ama günlük kullanıcı, ekstrem güç çeken ve OC işi olmayan birinde ben çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

TIER B PSU yeni nesil, tek olarak da fiyatı uygun bi' model.
Alınabilir aslında.

Sistemim imzamdaki sistem, bu parçalarla şu an herhangi bir sorun yaşamadım ama şöyle bi sıkıntım var, kasanın alt kısmından psu'nun olduğu kısımlarda elektrik çarpıyor elimi nedendir bilmem ama hoş bir şey değil. Sorunu çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,761
Üyeler
169,769
Son üye
Mehmetttt58_
Top Bottom