Neler Yeni

Yardım Psu değişmeli miyim, başıma sıkıntı çıkarırmı

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ege
Zamaninda aldığım cooler master td500 kasanin içindeki 650w 80+ bronz psu var bu aralar sürekli elektrik git gel oluyor akım korumalı piriz kullanıyorum ama aynı bölgede oturan arkadaşımın sistemi bozuldu bu sebepten öneriniz varmıdır

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
TAHA KOÇAK
Bence psu değil de bir UPS almanız sizin için daha iyi olacaktır.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
TAHA KOÇAK
Nasıl kullanılır hiç bilmiyorum
Aslında çok bir şey yapamanız gerekmiyor, UPS'i fişe takıyorsunuz UPS üstündeki fişe kasayı takıyorsunuz sorun çözülüyor.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
TAHA KOÇAK
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ersen
Powerful nasildir?
Hiç kullanmadım, çok kötü değil diye biliyorum. Biraz araştırmak faydalı olacaktır. Şöyle de bir uyarı yapayım VA değeri sadece verebildiği maksimum çıkış gücünü belirtir, bu gücü ne kadar uzun süre vereceğini ise içindeki akülerin sayısı ve kalitesi belirler. Örnek veriyorum 2000 Va'lık bir ups elektrik kesildiğinde sizin sisteminizi 10 dakika açık tutabilirken, diğer bir 2000 Va'lık ups 20 dakika açık tutabilir.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hiç kullanmadım, çok kötü değil diye biliyorum. Biraz araştırmak faydalı olacaktır. Şöyle de bir uyarı yapayım VA değeri sadece verebildiği maksimum çıkış gücünü belirtir, bu gücü ne kadar uzun süre vereceğini ise içindeki akülerin sayısı ve kalitesi belirler. Örnek veriyorum 2000 Va'lık bir ups elektrik kesildiğinde sizin sisteminizi 10 dakika açık tutabilirken, diğer bir 2000 Va'lık ups 20 dakika açık tutabilir.
Hocam 1 dakika acik tutsa yeter zaten hemen pcyi kapatacagim oyun oynarken birden kapanmasin kendim kapatayim istiyorum o yusden

Top Bottom