Abdullah021
80+ Bronze
Tam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?
Doğru hocamTam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?
Ben bilmiyorum ama gerçek bence devlet bilgilerimizin bile herkesin havada kapıldığı bir durumda olduğunu düşünürsek türknetin hacklenmesi gayet normal bir durumTam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?
Maalesef,T.C kimlik numaralaramız çoluğun çocuğun elinde bunlara kıyasla bunun olmasıda gayet olası.Ben bilmiyorum ama gerçek bence devlet bilgilerimizin bile herkesin havada kapıldığı bir durumda olduğunu düşünürsek türknetin hacklenmesi gayet normal bir durum
bende direkten döndüm vallaTam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?
Korkmaniza gerek yok zaten butun bilgileriniz ulasilabilir durumdaTam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?