Turknet'in Siber Saldırıya uğraması.

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Tam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?

Tam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?
Ben bilmiyorum ama gerçek bence devlet bilgilerimizin bile herkesin havada kapıldığı bir durumda olduğunu düşünürsek türknetin hacklenmesi gayet normal bir durum

Ben bilmiyorum ama gerçek bence devlet bilgilerimizin bile herkesin havada kapıldığı bir durumda olduğunu düşünürsek türknetin hacklenmesi gayet normal bir durum
Maalesef,T.C kimlik numaralaramız çoluğun çocuğun elinde bunlara kıyasla bunun olmasıda gayet olası.

Şimdi ne yapmamız gerekiyor mesala bilginlendirme geçebilecek var mı acaba?

Zaten tüm bilgilerimizi sızdırdı devlet arkadaşlar bir şey olurmu diye korkuyorsanız. 100 tl versem burdan rastgele birinin 3 yıl önce yaptırrdığı covid 19 aşısını bulurum. Türknete ceza verirler bunu haber yapanlarada verirler geçerler. Türk devleti sosyal bi çöküş içinde bunlar son raddeleri gibi

ödeme altyapısında sorun yok diyolar diğerleri zaten dolaşan bilgiler

Mernis datalarının dolaştığı bir internette Türknetin verdiği veriler çerez niteliğinde.

Zamanında Mernis panellerindeki 2FA sms doğrulama adımını F12 tuşuna basıp console ekranından kodu görebiliyordunuz diyebileceklerim bu kadar.

Turknet şuan yine ucuz firma durumunda. Zaten verilerin çalınmadığı işlenmediği yer var mı? Bir yemek uygulaması yaptı ceza aldın mı?

Geri