Bu kişi ne yapmaya çalışıyor?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba okulda yanımda bir kız oturuyor son 1-2 ayda bana saçma şekilde ilgi göstermeye başladı ilgi derken sürekli benle konuşmaya çalışıyor bana şaka yapmaya çalışıyor benim bulunduğum ortamlara girmeye çalışıyor ne yaptığını anlamadım? sizden öneri istiyorum bu kişi yi nasıl kendimden uzaklaştırabilirim? çünkü benim böyle işlerle ilgim yok.

yavaş yavaş kişiden uzaklaş eğer sen kaçıyor o geliyorsa yüzüne vurmalısın biraz rencide olucak ama en etkili yöntemde o

yavaş yavaş kişiden uzaklaş eğer sen kaçıyor o geliyorsa yüzüne vurmalısın biraz rencide olucak ama en etkili yöntemde o
Zaten uzaklaşıyorum söylediklerine çoğu zaman cevap bile vermiyorum
birde onun yüzüne vurmaya utanırım çünkü kızın daha ne yapmaya çalıştığını anlamadımki? yanlış anlayıp rezil olmak istemiyorum

Zaten uzaklaşıyorum söylediklerine çoğu zaman cevap bile vermiyorum
birde onun yüzüne vurmaya utanırım çünkü kızın daha ne yapmaya çalıştığını anlamadımki? yanlış anlayıp rezil olmak istemiyorum
rezil olmazsın kardeşim senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım ama ben senin ile muhabbet kurmak istemiyorum gibi cümleler kurarsan sorun olmaz

Belki sizinle arkadaş olmak istiyordur hocam ya da ilgi istiyordur ikisinden biri olabilir.

Belki sizinle arkadaş olmak istiyordur hocam ya da ilgi istiyordur ikisinden biri olabilir.
Arkadaş olmak isteyebilir de ilgi istemediği kesin 5-10 tane arkadaşı var zaten benden niye ilgi istesin

arkadaş olun asosyal çocuk olmayın hem kız mış zaten :)

O zaman birinci seçenek daha mantıklı gibi gözüküyor bence arkadaş olmayı bir deneyin derim
Peki arkadaş olmayı düşünmüyorum çünkü hayatımda hiç bir kızla arkadaş olmadım hatta düzgün konuşmadım bile

Merhaba okulda yanımda bir kız oturuyor son 1-2 ayda bana saçma şekilde ilgi göstermeye başladı ilgi derken sürekli benle konuşmaya çalışıyor bana şaka yapmaya çalışıyor benim bulunduğum ortamlara girmeye çalışıyor ne yaptığını anlamadım? sizden öneri istiyorum bu kişi yi nasıl kendimden uzaklaştırabilirim? çünkü benim böyle işlerle ilgim yok.
Dostum arkadaş olabilirsin sonuçta o da insan ama ben istemiyorum dersen kalbini kırmadan kimseye bahsetmeden durumu şöyle istemediğini söyle zorla sana sahip olacak değil o da bırakır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,552
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri