Erdoğan'ın yüzündeki ifadeye bak sen 😡

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
erdoğanı tebrik etmeye çalışan eleman paralel evrende yaşıyor galiba ap*yu neredeyse meclise sokacak , düzgün bi lider olsaydı ap*nun çoktan başı kesilmiş pk* yok edilmişti , gül*n kendi zamanında gitmez devletin elinde geberir giderdi , tek sorun ekonomimi sizce vatandaşın elinde para bol olunca o devlet en iyisi olmuyor mesela isveç çok refah seviyesi yüksek bi ülke hatta neredeyse amerikadan bile yüksek ama adamlar ilk ona giremiyorlar olay bu yani , başımızda t*rör varken savaşlar ardı ardını götürürken tek sorun gerçekten milletin parasının olmaması mı , mülteci sorunu ayrı siber sorunları ayrı adalet sorunu ayrı desek ne olacak milletin derdi kendisinin elindeki parası ve dini , neyse böylece bir ülke daha din ile kandırılıp içinden geçildi iyi iftarlar dilerim

TBMM de TÜRK sayısı az olduğu için oluyor , rte ekonomik olarak iyi mi yönetiyor hayır tek iyi bir şey var oda ülke sınırı korunacak kadar savunuyor

ap* pi* yi astırıp TRT de sansürlü yada sansürsüz yayınlanması lazım ki diğerleri ap* pi*inine dayanarak duruyor onlar bizim askerimize çektirdiği acıyı sende ona çektireceksin diyeceğim de neyse

Bu adamı niye sevmiyorsunuz adam sizin için herşeyi yapıyor geceleri uyumuyor bile
Tayyip dede sayesinde 12 ay boyunca oruç tutuyorum yardım istedik etmedi ama sorun değil bizim Allahımız var anlarsın ya

Orucumuzu 3 haftalık ekmek ile tarihi geçmiş çubuk kraker ile bitirdik Allah razı olsun hükümetten

Son düzenleme:
TBMM de TÜRK sayısı az olduğu için oluyor , rte ekonomik olarak iyi mi yönetiyor hayır tek iyi bir şey var oda ülke sınırı korunacak kadar savunuyor

ap* pi* yi astırıp TRT de sansürlü yada sansürsüz yayınlanması lazım ki diğerleri ap* pi*inine dayanarak duruyor onlar bizim askerimize çektirdiği acıyı sende ona çektireceksin diyeceğim de neyse
Sen diyebilirsin destekçinim

rte yi devleti yıkmadığı için tebrik etmek süper zeka
Devleti yıkmadı tersine ayakta dimdik durdurdu , türk milliyetçisiyim ben arkadaş bu devlet yıkılmayacak başımızda bu kadar güçlü ve bin yıllık devlet aklı varken siz rahat olun ve arkanıza yaslanın sadece el ele atlayacağız bu günleri sabrın sonu selamettir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2030'da görüşürüz o zaman.. Dovlotomoz holo oyokto yokolmodOOOOOĞĞĞ

E harfi büyük yazdım, o da başlıkta zaten. Sen nerenle görüyon 😅
2030'da da beraberiz 2050 de de bu devlet ayakta kalacak hiç şüphe yok devletimize desteğimiz her zaman tam ve boynumuz kıdan ince.

Devleti yıkmadı tersine ayakta dimdik durdurdu , türk milliyetçisiyim ben arkadaş bu devlet yıkılmayacak başımızda bu kadar güçlü ve bin yıllık devlet aklı varken siz rahat olun ve arkanıza yaslanın sadece el ele atlayacağız bu günleri sabrın sonu selamettir.

2030'da da beraberiz 2050 de de bu devlet ayakta kalacak hiç şüphe yok devletimize desteğimiz her zaman tam ve boynumuz kıdan ince.
kardeş euro 40 tl oldu haberin olsun

kardeş euro 40 tl oldu haberin olsun
Olsun Euro ile mi maaş alıyorsun ? euro mu harcıyorsun ? hayır güçlü ve yüce türk lirasıyla harcama yapıyorsun bizi ilgilendiren o bizim başka paralara ihtiyacımız yok Türk Lirası bize yeter.

Olsun Euro ile mi maaş alıyorsun ? euro mu harcıyorsun ? hayır güçlü ve yüce türk lirasıyla harcama yapıyorsun bizi ilgilendiren o bizim başka paralara ihtiyacımız yok Türk Lirası bize yeter.
şakayaysa komik şaka değılse daha komik umarım gepmızı troliyosundur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri